Nici nu mai contează unde a avut loc o asemenea scenă: la noi sau aiurea. Pentru corectitudine, merită însă menționat că totul s-a întâmplat în metrou, la Londra. Fata este Ella Johannessen și este studentă în ultimul an la Leeds Beckett University. Pentru că, în ultimul an, studiul îi ocupă mai mult timp decât până acum, fiind vorba și de un an decisiv, fata a fost nevoită să renunțe la job-ul său part-time. A ajuns însă într-un impas cu banii.

Un anonim generos

Acesta era subiectul dezbătut de mamă și fiică în tren. Discuție auzită de un alt pasager, care a ales să ajute discret, fără ca tânăra de 23 de ani măcar să știe. După discuția cu mama sa, Ella a adormit, timp de jumătate de oră. În acest timp, omul cu inimă mare i-a așezat în poală, sub un șervețel, 100 de lire sterline (echivalentul a 141 de dolari). Și a plecat la fel de discret cum s-a apropiat de ea.

Inutil de descris surpriza și fericirea fetei, atunci când s-a trezit. A fost ca și cum Dumnezeu însuși i-ar fi făcut un cadou.

”Am început să plâng, pentru că am fost extrem de recunoscătoare pentru bunătatea arătată de cineva care nici măcar nu mă cunoaște”, povestește tânăra.

cadoul de la un anonim

”După 18 luni oribile, timp în care mi-am pierdut tatăl și ambii bunici din partea lui, mi s-a arătat că există bunătate și că există și oameni buni pe lumea aceasta”, a scris Ella pe Facebook, postând și o fotografie cu banii acoperiți parțial de șervețel, poză făcută cu telefonul mobil imediat ce s-a trezit.

Fără a-l cunoaște pe binefăcătorul ei, fata a lansat în mediul virtual mesajul, cu speranța că acesta va ajunge, într-un final, și la el. ”Voi duce mai departe această bunătate. Vreau să-i spun <> persoanei care mi-a făcut acest cadou, sper că va vedea mesajul meu”, a mai scris student pe rețeaua de socializare. În semn de apreciere pentru un astfel de gest, fata a promis că va face mulncă voluntară în folosul comunității, pentru a întoarce binele primit.

Foto: Facebook

Vezi și Povestea incredibilă care îți dovedește că există karma. Fă bine și ți se va întoarce!

Citește și: