Într-un videoclip care are deja peste 17 milioane de vizualizări și peste 1,4 milioane de aprecieri numai pe Tik Tok, tânărul Giuseppe poate fi văzut cum se pune în genunchi, cu mai mult de o duzină de baloane uriașe, în formă de inimă, sărutându-și cu pasiune aleasa. ”La nostra promessa” (promisiunea noastră) este mesajul publicat în dreptul imaginilor, semnalează The Sun, care publică povestea cuplului.

@milina_gatta @peppedanna1 ♬ Vieni nel mio cuore - Ultimo

El are 19 ani, iar ea are 76. Viața în imagini a unui cuplu ieșit din tipare

Într-o altă fotografie, Giuseppe poartă un lanț prețios, iar viitoarea mireasă ține în mână un trandafir. Tânărul de 19 ani, care a strâns peste 190.000 de fani pe TikTok, s-a lăudat și cu un inel superb. „Și acesta este doar începutul”, a spus el, în ciuda reacției trolilor. Giuseppe nu s-a ferit să arate și cum e răsplătit pentru tinerețea lui de către iubita septuagenară. Un pat plin cu cumpărturi de la Versace confirmă că dragostea trece și prin portofel, în unele cazuri. „Ea m-a făcut să văd din ce e făcuta fericirea”, a scris băiatul de 19 ani, în dreptul imaginii.

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton - Yaren Topcu

Comentariile fanilor întrec orice imaginație. În timp ce unii cred că altele sunt motivele acestei relații, nicidecum dragostea, unii sunt pur și simplu uluiți și au rămas fără cuvinte.

tinerel-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8
Citește și: La 82 de ani, Iris își iubește la nebunie soțul de 36 de ani. Curând cei doi sărbătoresc 2 ani de căsnicie
Citește și: Al Pacino are iubită, în vârstă de 28 de ani. Cum arată brunetă?