Supranumită „Barbie” sau „Femeia cu cele mai mari buze din lume”, Andrea nu are de gând să se oprească aici seria transformările. Aceasta și-a făcut acum o nouă operație de mărire a sâniilor pe 25 ianuarie 2021. Deși a trecut prin dureri cumplite în următoarele două săptămâni, acum Andrea spune că vrea să-și mai măreacscă încă o dată bustul.

Andrea şi-a injectat acid hialuronic în buze de cel puţin 20 de ori. Vrea să le aibă atât de mari încât să fie cunoscută în toată lumea.

EXCLUSIVE: Real Life ‘Barbie’ With ‘WORLD’S BIGGEST LIPS’ Goes Under The Knife For E Cup Boob Job – But Already Has Plans To Go Even BIGGERSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Se pare că aceasta a fost avertizată de medici să se oprească, dar ea nu are de gând. Va continua să-şi injecteze în buze periodic. Aproximativ 150 de dolari costă o injectare, iar până acum a investit aproximativ 3.000 de dolari.

Prietenii tinerei sunt șocați de transformarea acesteia, având în vedere că Andrea era o tânără normală, cu părul brunet şi nu era deloc urâtă, ba din contră avea trăsături foarte frumoase.

Foto: Profimedia

Citește și:

Fetița lui Codin Maticiuc e copia sa! Instantanee adorabile din Maldive!

Cu ce cântăreață celebră s-a iubit Dorian Popa, când era la liceu: ”A fost primul meu iubit. Era gagicar, avea mai multe iubite”