Conform People, în urmă cu 18 ani, puștoaica se năștea într-o închisoare din Texas, unde se afla mama ei. Femeia nu a avut niciun rol în viața fiicei sale. Bebelușa de atunci a fost preluată de tată, care a și crescut-o singur. Aurora a avut șansa să găsească omul potrivit, care a și mentorat-o. Această persoană i-a arătat că își poate depăși condiția și poate ieși din mediul în care a trăit.

„M-am născut în închisoare” – așa și-a început studenta scrisoarea de intenție către Harvard

Din toamnă, Aurora va studia Dreptul la universitatea visurilor ei, Harvard, după ce a absolvit liceul în primii trei. În scrisoarea de intenție în care și-a exprimat dorința de a urma cursurile la Harvard, tânăra a început brusc și franc: „M-am născut în închisoare”.

Viața Aurorei s-a schimbat încă din primii ani de școală, când i-a atras atenția Monei, femeia care a devenit mentorul ei. Aceasta a înțeles, după ce i-a aflat povestea, că fetița de atunci avea nevoie și de o prezență în viața ei care să-i sufle vânt în aripi și care să o ajute să viseze și să împlinească acele visuri.

Mona a fost cea care a dus-o pe Aurora pentru prima dată la un salon, la stomatolog și a ajutat-o să-și cumpere primii ochelari.

„Am crescut într-un mediu foarte diferit, iar asta nu este un lucru rău. Tot ceea ce m-a învățat Mona a fost la fel de valoros ca toate experiențele pe care le trăisem înainte”, a povestit Aurora. Aceasta va merge la Harvard cu o bursă completă, spre mândria tatălui ei și a mentorului care a ajutat-o să devină cea mai bună versiune a ei.

Citește și: Are 11 ani, un IQ mai mare decât al lui Albert Einstein și suferă de autism. Fetița geniu care e deja la master și își dorește să lucreze la NASA

Citește și: Și-a părăsit soțul pentru că s-a îndrăgostit de băiatul lui. Acum are doi copii cu fostul ei fiu vitreg

Citește și: Clipe de groază! O studentă a murit după ce a fost sfâșiată de rechini, în Bahamas, sub privirile părinților ei!