“Cine nu crede că Dumnezeu nu ne uită? Cine nu crede că minunile se întâmplă? Și că dragostea vine în cele mai neaşteptate momente ale vieţii, din locuri nebănuite? Trebuie să te conving de contrariu. Asta încerc eu să fac acum, împărtăşindu-vă tuturor povestea mea. Mi-a luat ceva vreme până m-am hotărât să scriu. Dar sunt convinsă că oricine are nevoie de un exemplu. Și merită să spere măcar că, într-o zi, soarta îi va îndruma paşii pe calea cea bună.

Nu toţi copiii sunt fericiţi

Când am venit pe lume, în urmă cu 32 de ani, nimeni nu s-a gândit că voi avea parte de o copilărie chinuită. Ursitoarele însă şi-au făcut treaba după bunul lor plac. Eram la vârsta de 7 ani, când părinţii mei au divorţat. Am fost nevoită să rămân cu tata, în timp ce sora mea a plecat cu mama. A fost o perioadă grea, care m-a maturizat poate prea mult şi înainte de vreme. Un copil are nevoie întotdeauna de un sfat bun, de căldura palmei mamei sale.

Dumnezeu nu ne uită

Deşi situaţia mea nu-mi dădea voie să mă bucur de viaţă aşa cum aş fi vrut, anii s-au scurs repede. Am depăşit toate obstacolele cu naivitatea oricărui copil şi cu optimismul omului trecut prin multe, sperând că, undeva, acolo sus, soarele va răsări şi pentru mine. Aşa am reuşit să termin liceul, apoi facultatea… Din nefericire, nu puteam cu niciun chip să alung singurătatea care mi se cuibărise în suflet. D

e două ori visele de iubire mi-au fost spulberate. Două relaţii, în care am pus câte o parte din inima mea, au eşuat tocmai când totul era pregătit pentru a face pasul cel mare, căsătoria. Domnii s-au răzgândit în ultimul moment. Şi-au dat seama că nu mai corespundeam cerinţelor lor, că nu aveam bani… Dar toate au trecut şi am mers mai departe.

Nu banii aduc fericirea

Tocmai când credeam că viitorul meu va rămâne gri, am început să privesc viaţa cu alţi ochi, în urma unui anunţ dat pe internet. Într-o zi am primit un telefon de la Gigi. Era în Turcia, la muncă. Ne-am auzit pe 5 noiembrie. Îmi văzuse fotografiile de pe internet şi i-am stârnit curiozitatea masculină. Deşi eu nu îl văzusem nici măcar în poze, m-am îndrăgostit de vocea lui. Apoi am primit şi fotografii de la el. Era bărbatul din visele mele.

În acel an, Moş Crăciun mi-a adus în dar inelul de logodnă, de la distanţă. Am auzit ca prin vis, la telefon, vocea iubitului meu: „Vrei să fii soţia mea?“. Am rămas mută de uimire. Nu ne întâlniserăm niciodată faţă în faţă! În anul următor, pe 1 martie, am primit cel mai frumos mărţişor: Gigi a venit în ţară. În toamnă, ne-am căsătorit. Iar anul trecut, pe 7 august, am devenit părinţi.

Iubirea noastră a rodit cum nu se putea mai frumos. Andrei-Alexandru este darul nostru nepreţuit. Dumnezeu mi-a dăruit soţul ideal, cel mai scump copilaş şi toată dragostea după care am tânjit o viaţă. Chiar sunt fericită şi liniştită. Acum ştiu că nu banii contează, ci iubirea profundă dintre două suflete care vor cu adevărat ca împreună să devină un tot.”

Sursa foto: 123rf.com