Bărbatul a dezvăluit că l-a întristat foarte tare povestea băiatului, fapt pentru care a mers de câteva ori, însoțit de fiica lui, la spital să-l vadă. El a fost uimit să vadă că între băiețel și fata lui s-a legat o prietenie foarte strânsă, iar fiica sa începuse să meargă chiar și singură să îl vadă.

Fiica lui s-a împrietenit cu băiatul salvat din flăcări

După ce băiatul a ieșit din spital, cei doi copii au păstrat legătură, iar pe măsură ce creșteau prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste, care îl motiva pe băiat în fiecare zi. Astfel, el a demonstrat că este foarte puternic și a depășit toate așteptărilor mediciilor, reușind să stea pe propriile picioare și să meargă din nou.

Mai târziu, și-a făcut curaj și i-a cerut salvatorului său mâna fiicei lui, cei doi reușind să transforme experiența urâtă prin care a trecut băiatul, într-o poveste cu final fericit.

„Astăzi, o duc la conduc pe fiica mea la altar. Cu 10 ani în urmă, am scos un băiețel de 14 ani din mașina mamei lui în flăcări, în urma unui accident grav. Medicii au spus, inițial, că el nu va mai merge niciodată. Fiica mea a mers cu mine de câteva ori la spital să-l vizităm. Apoi, a început să meargă singură să-l vadă. Astăzi, îl văd cum a depășit toate așteptările, și cu un zâmbet larg stă pe picioarele lui în fața altarului, unde a pus un inel pe degetul fiicei mele”, a spus tatăl, potrivit site-ului makesmethink.com.

Citește și: Nu mai există îndoială! Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu. După o vacanță romantică în Maldive, ei au fost surprinși împreună la o nuntă