Cei doi soți cu sindromul Down, Maryanne (46 de ani) și Tommy Pilling (59 de ani) sunt mai fericiți ca niciodată și sunt un exemplu minunat de dragoste adevărată care durează în timp. Locuiesc separat, dar aproape de mama lui Maryanne, în Essex, Marea Britanie. Restul familiei stă pe aceeași stradă. Toți sunt uimiți de căsnicia lor fericită. Maryanne și Tommy nu se ceartă și se iubesc unul pe celălalt necondiționat.

Odată ca niciodată, lucrurile nu stăteau atât de bine. Cei doi soți cu sindromul Down au avut de trecut peste nenumărate obstacole în viața lor. Au învins problemele de sănătate, dar le-a fost mai greu cu oamenii care îi priveau cu răutate și dispreț.

Poveste de dragoste în care nimeni nu credea: doi soți cu sindromul Down

Această poveste de dragoste a început la centrul local de pregătire pentru persoane cu dificultăți de învățare. Au început să iasă împreună. După doar 18 luni, Tommy și-a dat seama că Maryanne este aleasa. A cerut-o în căsătorie și i-a dat un inel de jucărie pe care l-a cumpărat de la o mașină cu fise. Mai înainte, îi ceruse mamei permisiunea să-i ceară mâna fiicei ei. Ea a fost de acord, cu toate că alții din familie nu priveau cu ochi buni această uniune. După aceea, mama Maryannei a fost cu Tommy la cumpărături pentru a-i lua un „inel adevărat”.

Nu se ceartă niciodată

În iulie 1995, Tommy și Maryanne și-au unit destinele într-o frumoasă ceremonie la biserică. A urmat o petrecere în care cei doi au început-o cu dansul mirilor pe melodia ”Time of my life” din Dirty Dancing. Maryanne a declarat pentru revista People:

”Ziua nunții a fost cea mai frumoasă din viața mea. Am avut un șoc atunci când Tommy mi-a cerut mâna, dar nu a trebuit să mă gândesc de două ori ca să răspund ”da”. Îmi iubesc soțul foarte mult. El este prietenul meu cel mai bun. Tommy și cu mine nu ne certăm niciodată.”

Poți vedea frumoasa poveste de dragoste a celor doi soți cu sindromul Down într-un videoclip postat pe internet.

Citește și: Viața bate filmul. S-a căsătorit cu un om al străzii, pe care l-a cunoscut în urmă cu 40 de ani când căuta mâncare în gunoiul ei. Povestea lor de dragoste este incredibilă

Sursa foto: Facebook/MaryanneandTommy