Mare i-a fost surpriza când a aflat că, în realitate, lucrurile erau mult mai ciudate de atât, ea fiind propriul ei geamăn!

Tânăra suferă de himerism genetic. Asta se întâmplă când două ovule sunt fertilizate de spermatozoizi diferiți, iar unul dintre embrioni îl absoarbe pe celălalt, în primele stadii ale evoluției.

Oamenii cu himerism pot avea două grupe de sânge și două seturi de ADN, așa cum e și cazul lui Taylor, inclusiv ochi de culori diferite, arată IFL Science. Are inclusiv două sisteme imunitare și două sisteme circulatorii, a mărturisit tânăra.

Lesne de imaginat ce se întâmplaă atunci când embrionii sunt de sex diferit. Din fericire, în acest caz a fost de vorba despre embrioni de același sex.

Femeia se confruntă și cu multe alergii alimentare, la medicamente, la bijuterii și chiar la mușcăturile insectelor.

De-a lungul timpului s-a demonstrat că himerismul genetic poate avea aceste urmări, inclusiv bolile autoimune. Taylor nu face excepție, și ea fiind diagnosticată cu așa ceva.

În lume există doar 100 de cazuri documentate de himerism, la oameni, dar cu siguranță sunt mai multe, doar că ele nu sunt diagnosticate, spun oamenii de știință.

Oamenii aflați în această situație pot trăi fără a avea habar și nici complicații. Află, de obicei, atunci când își fac teste de sânge.

Vezi și Ce-a scos din gura unui indian un medic dentist. Niciodată nu s-a mai văzut așa ceva!

Citește și:

Recunoști vedeta? Făcea parte dintr-o celebră trupă de fete. Cu ani în urmă, soțul a înșelat-o cu o escortă

Vezi vedeta din fotografie? „Te cunosc după gropițe!”