Keesha, o tânără de 24 de ani, a povestit experiența inedită prin care a trecut braț la braț cu mama ei, Melanie Warburton, în vârstă de 44 de ani. Cele două au rămas gravide în aceeași perioadă și au parcurs cele nouă luni în tandem. Și-au organizat chiar și o petrecere comună dedicată bebelușilor nenăscuți și au adus pe lume fiecare câte un băiețel.

Melanie își amintește momentul în care i-a dat fiicei sale vestea că este însărcinată. Imediat după vizita la medicul care i-a confirmat că este gravidă, femeia de 44 de ani a dat fuga la casa fetei sale. Numai că surpriza a fost și a ei, nu doar a Keeshei. Și aceasta din urmă tocmai făcuse un test de sarcină, care i-a confirmat bănuielile: și ea aștepta un copil.

O femeie de 44 de ani și fiica ei de 24 au rămas însărcinate în aceeași perioadă. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mama și fiica au născut la două săptămâni distanță

Melanie a fost cea care a născut prima. Aceasta a adus pe lume un băiețel pe care l-a botezat Grayson, al patrulea ei copil. Fiica ei a născut doar două săptămâni mai târziu, tot un băiețel, botezat Carter, scrie Daily Mail, care relatează povestea familiei Warburton.

„Coboram pe scări cu testul de sarcină și am dat peste mama, care avea o ecografie în mână. A fost nebunesc, dar uimitor să trecem împreună prin sarcină”, a povestit Keesha despre momentul în care ea și mama ei și-au mărturisit una alteia că sunt însărcinate.

Acum, Greyson și Carter sunt unchi și nepot, cresc frumos împreună și sunt cei mai buni prieteni. „Să am un frățior și propriul meu copil în același timp a fost incredibil. Un pic nebunesc, dar minunat. E superb să-i văd cât de bine se înțeleg”, a mai spus Keesha. Aceasta a avut parte de încă o mare surpriză la doar două luni după ce l-a adus pe lume pe Carter. A rămas din nou însărcinată foarte rapid, de data aceasta cu gemeni.

Citește și: Cum arată azi fiica Annei Nicole Smith. Avea doar 5 luni când mama ei a murit. Acum are 16 ani și e frumoasă ca o păpușă

Citește și: Telepatia dintre mamă și fiică, cea mai profundă legătură!

Citește și: Nu sunt surori! Sunt mamă și fiică, deși nu ai spune. Le recunoști? Ea are deja 3 copii!