Meredith Hutson, în vârstă de 26 de ani, din Texas, a fost devastată după ce a încercat o mulțime de rochii de mireasă, imediat după logodnă. Motivul? Cele care îi plăcau cu adevărat nu i se potriveau din cauza greutății ei.

Așa că femeia, de profesie coafeză – care a cântărit cel mai mult 116 kg – s-a apucat să slăbească în august 2019, cu un an înainte de nunta cu soțul ei Steven Hutson. Rezultatul? Acum a ajuns la 65 de kg.

WOMAN FINDS LOVE AND DROPS 7STSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9Anterior, la micul dejun Meredith se delecta cu gogoși, iar de la masa de prânz nu-i lipseau alimentele de tip fast-food toată ziua. Acum însă dieta ei se bazează pe proteine ​slabe.

Până în ziua nunții din noiembrie 2020, Meredith a slăbit 22 de kilograme și a putut să poarte rochia de mireasă dorită, însă, încântată de modul în care s-a modificat trupul ei, nu s-a oprit aici. A continuat să slăbească încă 25 de kilograme și a scăpat de opt mărimi de rochie.

Lucrând acum ca antrenor de fitness, Meredith a trecut de la o mărime de rochie de 54 la 38, în numai 2 ani.


„Toată viața mea am fost supraponderală și indiferent de dieta pe care am încercat-o, am pierdut puțin și apoi, după câteva luni, am renunța și am pus totul la loc, și încă ceva în plus”, a spus Meredith.

„Când aveam 24 de ani, m-am confruntat cu probleme serioase de sănătate și eram îngrijorată de sănătatea mea generală și de viitor, având în vedere greutatea mea. Așa că în fiecare zi sufeream de dureri de cap, erupții cutanate, greață, iar medicii nu au putut găsi niciodată o problemă în afară de o afecțiune tiroidiană. ‘

„Într-o zi, mi-am dat seama că sănătatea mea a ajuns aici din cauza greutății și atunci am luat decizia de a începe să slăbesc”.

„După ce m-am logodit, nunta m-a motivat să slăbesc pentru că atunci când făceam la cumpărături, aveam probleme să mă intru în rochiile de mireasă care îmi plăceau sau să reușesc să le trag fermoarul fermoarul”.

„A fost cu adevărat descurajator, dar în ziua nunții mele, m-am simțit frumoasă și, deși nu eram la greutatea dorită, eram atât de mândră de ceea ce am realizat.”

„Soțul meu m-a susținut atât de mult în acest efort și m-a încurajat întotdeauna să rămân pe drumul cel bun”.

Meredith a început să slăbească prin înscrierea la o sală de sport în august 2019 și schimbându-și obiceiurile alimentare.

Astfel, cu ajutorul fitness-ului a trecut 116 kg la 65 de kg în doar doi ani și acum îi ajută pe alții să facă același lucru.

„În puțin peste doi ani, am pierdut toată acea greutate, și am câștigat masa musculară, fiind atentă la alimentație și făcând antrenamente cu greutăți timp de șase zile pe săptămână”, a spus ea.

„Mărimile mele s-au schimbat complet; Am trecut de la 3XL la număr mic la haine, iar mărimea sutienului meu a trecut de la un DDD la un B.’

„Am început să postez pe rețelele de socializare când am început să slăbesc, iar sprijinul pe care îl primeam de la alții a fost uimitor, așa că am insistat și mai mult și am distribuit și mai mult pentru a le arăta celorlalți că se poate.”

„Am început apoi să dau sfaturi altora în acel moment și apoi am găsit o adevărată pasiune în a-i ajuta pe alții”.

Citește și: De la 105 kg a slăbit până la 55 de kg. Cum a făcut reușit o femeie de 46 de ani să piardă 50 de kilograme

xEa are 61 de ani, el, 24 de ani. Se iubesc nebunește, s-au căsătorit și acum își doresc un copil