Așa că a început transformarea făcând plimbări ușoare zilnice, apoi a început să iasă din zona de confort și să meargă regulat la sală.

Rezultatul? Jodie arată acum „cu zece ani mai tânără” și cântărește 55 de kg. „Nu m-am gândit niciodată că voi intra într-o competiție de culturism în viața mea”, a povestit ea.

„Dar după ce mi-am atins greutatea-țintă, care era de 70 kg în nouă luni, mâncând alimente proaspete sănătoase și făcând plimbări zilnice și antrenamente la sală – am decis să merg și mai departe.

„Oamenii spun că transformarea m-a făcut să arăt cu 10 ani mai tânără, însă, mai important de atât, eu mă simt cu 10 ani mai tânără.

„Am mult mai multă energie și sunt dornică să ies din zona mea de confort.”

Înainte de a pierde în greutate, Jodie mânca fără probleme, la aceeași masă, o pizza mare cu pepperoni și o ciocolată mare.

„Încercam să-i păcălesc pe oameni mâncând o salată în public și apoi îmi umpleam stomacul cu mâncare proastă, pe ascuns”.

„Am încercat multe diete înainte, dar de data aceasta am luat lucrurile în serios pentru că sănătatea mea era în pericol”.

„Am decis să iau lucrurile pe rând, în loc să schimb totul deodată și să renunț rapid când devine prea greu. Am redus consumul alimentelor care-mi plăceau întâi la două zile pe săptămână și a apoi le-am dus încet la zero. Tot așa, am început să merg pe jos în fiecare zi, inițial doar 2 km, ceea ce mă facea să transpir foarte tare. Știam că drumul către o sănătate mai bună va fi dificil, dar eram hotărât să îl parcurg.”, a povestit Jodie Marquardt.

În noiembrie 2019, Jodie a suferit o operație de reducere a sânilor și un lifting, împreună cu îndepărtarea pielii în exces de pe stomac.

În ianuarie 2020, ea a început să se pregătească pentru a participa la un concurs de budybuilding și în câteva luni și-a lucrat foarte mult abdomenul.

BODYBUILDER MUMSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7„Pregătirea pentru competiție a fost intensă, constând într-o oră de cardio în fiecare dimineață devreme, urmată de două ore de antrenament cu greutăți după muncă, timp de cinci zile pe săptămână.”

Jodie rămâne pozitivă, în ciuda faptului că nu urcat pe podium la acea comptiție și intenționează să concureze din nou: „Sunt foarte mândră de ceea ce am realizat; cea mai bună parte este schimbarea mentalității.

„Abordez lucrurile în mod pozitiv. Chiar și în zilele în care mai trișez, aleg mâncăruri mai sănătoase, cum ar fi friptura și salata, mai degrabă decât o mâncare la pachet de la fast food”, se confesează Jodie.

„Sper că povestea mea evidențiază faptul că orice este posibil. Sunt o femeie de peste 40 de ani cu o carieră, o familie și o casă de condus. Nu este imposibil, este nevoie doar de consecvență. Dacă eu, între 42 la 46 de ani, mi-am transformat viața în bine și și alte femei pot.”, a mai spus ea.

Citește și: Alexandra e cu 23 de ani mai tânără decât soțul ei italian, motiv pentru care este des criticată de cei din jur

xEa are 61 de ani, el, 24 de ani. Se iubesc nebunește, s-au căsătorit și acum își doresc un copil