Claudio Boccalon și Mariela Rzepeski din Argentina și-au dorit copii, dar nu a fost ușor să întemeieze o familie. După ce s-au căsătorit, au aflat că suferă de infertilitate. Au început testările medicale pentru a-și da seama de ce nu pot concepe un copil. Apoi, au început tratamentele pentru fertilitate. După ce au văzut că nimic nu funcționează, s-au hotărât să adopte, informează hefty.co.

Citește și: Tripletele părăsite la naștere de mamă. Două erau siameze. Incredibil, ce s-a întâmplat după aceea

Cuplu a adoptat un băiat de 12 ani, după 10 ani de așteptare

Nici adopția nu a fost un lucru simplu. După ce au așteptat 10 ani, au aflat că există un băiat pe care-l pot adopta: Julio, care avea 12 ani. Când s-au dus să-l viziteze, au aflat ceva neașteptat: Julio nu era singur la părinți. Avea încă patru frați mai mici. Majoritatea părinților adoptivi nu-l mai doreau pentru că era prea mare. Totuși, Mariela și Claudio s-au ”îndrăgostit” imediat de Julio. Așa au ajuns să adopte un băiat de 12 ani, dar lucrurile nu s-au oprit aici.

Cuplu a adoptat un băiat de 12 ani, dar nu s-a oprit aici

Julio era un copil extrovertit și a început imediat să le pună întrebări și să le povestească despre familia lui. Era clar că își adora frații mai mici. Iar pentru Mariela în special, dragostea lui a fost contagioasă.

”A fost prima dată când m-am simțit ca o mamă. Și dragostea lui Julio pentru frații mai mici ne-a atins inima mie și lui Claudio”, și-a adus ea aminte.

Nici Claudio și nici Mariela nu au suportat ideea ca acești copii să fie despărțiți și să meargă la familii diferite. Așa că au luat marea decizie: nu vor adopta doar un băiat, ci pe toți cei 5 copii! Viața lor s-a schimbat peste noapte. Familia lor de două persoane a ajuns la 7 membri. Copiii au fost încântați că au rămas împreună și că au găsit o familie iubitoare.

Cuplu adopta un băiat de 12 ani. Claudio și Mariela i-au adoptat și pe cei 5 frați ai lui Julio Cuplu adopta un băiat de 12 ani. Dar când soții i-au cunoscut pe frații lui Julio, s-au hotărât să îi adopte și pe ei. Claudio și Mariela i-au adoptat și pe cei 5 frați ai lui Julio

 

 

 

 

Citește și:

Sursa foto: https://www.facebook.com/Esdeargentino/posts/1819488854972898:0