Prezentatoarea TV din Marea Britanie, în vârstă de 50 de ani, va fi supusă în curând unei mastectomii și va face și radioterapie, așa că a decis să fie „cu un pas înainte” față de boală tunzându-și părul pe care l-a donat unei organizații caritabile care oferă peruci gratuite copiilor bolnavi de cancer.

Sarah a recunoscut într-un interviu acordat bresei britanice că a bănuit întotdeauna că va fi diagnosticată cu această boală și că a „a așteptat 40 de ani să audă aceste cuvinte” după ce mama ei Ann a murit de cancer la vârsta de 39 de ani. „Nu înțelegi. Am așteptat 40 de ani să aud aceste cuvinte. Știam că le voi auzi într-o zi”, i-a spus ea asistentei în momentul primirii diagnisticului.

Mama vedetei a avut tot cancer la sân care s-a extins până la creier și a murit la 39 de ani, pe când Sarah avea doar 10 ani.

Sarah a primit diagnosticul la scurt timp după ce a găsit un nodul care a dus la biopsie.

La câteva zile după începerea chimioterapiei, Sarah a decis să le ceară ajutor celor patru fii ai săi – Billy, de 18 ani, Charlie, de 16 ani, Rafferty, de 14 ani, și Laurie, de 12 ani – pentru a o ajuta să-și taie părul.

sarah-beenySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Am fost foarte, foarte tristă. Cred că pentru că pierderea părului este atât de reală: înainte de asta, poți să te prefaci că nu se întâmplă”, a descris ea despre momentul crucial.

Citește și: 30 de ani fără Anda Călugăreanu. Mărturia cutremurătoare a soțului, despre lupta artistei cu cancerul: „A murit pe canapea, în braţele mele”

xUltima dorință a Simonei Pătrașc, îngerul de la „Visuri la cheie”. Tânăra a fost răpusă de cancer la nici 19 ani: „Îmi doresc mult ca atunci când va veni momentul…”