Într-o seară, cei doi asistau la un spectacol, când au fost chemați pe scenă, aleși din public, pentru a participa la o probă. Împreună cu ei au mai fost alese patru cupluri. Însă doar femeia cu pricina era una ”cu greutate”, relatează Mirror.co.uk.

Una din probe presupunea ca soțul să-și ridice soția, o poză în timpul dansului. Când au aflat despre ce era vorba, femeia s-a înroșit, iar soțul era și el clar stânjenit. Zâmbeau de complezență, dar știau că în niciun caz nu puteau executa figura.

A fost momentul când de undeva din spatele scenei au venit patru bărbați pentru a-l ajuta pe soțul femeii. În ciuda protestelor acesteia, au ridicat-o în aplauzele publicului. Femeia era însă nu doar stânjenită, ci umilită de-a dreptul. În final, a caștigat concursul – din milă sau doar pentru că publicul s-a amuzat teribil de moment, neavând idee că organizatorii show-ului repetau figura săptămână de săptămână, alegând din public atât perechi de greutate normală, cât și o femeie supraponderală sau obeză, victima. De fapt, pe asta se și baza întreaga ”distracție” pe care o organizau.

”Ești ca noi toate, toate suntem ca tine”

Grozăvia a fost dată în vileag de o altă femeie aflată în public, care i-a trimis o scrisoare deschisă femeii care fusese ținta unui astfel de act grotesc.

”Dragă femeie grasă în vacanță, de pe scenă în seara aceea, ești ca noi toate, toate suntem ca tine”, așa i-a scris plină de empatie terapeutul Levana Slabodnick, o femeie corpolentă la rândul său.

Aceasta salută curajul victimei de a rămâne pe scenă și faptul că a reacționat demn, notând: ”Îmi imaginez că ți-ai lins rănile în noaptea aceea, dar că până dimineață ai decis că meriți să te bucuri din plin de fiecare moment al vacanței”.

În final, compania care a organizat spectacolul a fost sesizată, ea transmițând că regretă cele întâmplate și că va investiga cazul.

Vezi și O cântăreața cunoscută spune lucrurilor pe nume: ”Când sunt grasă mă simt și fericită. Când eram slabă voiam să mă sinucid”

Citește și: