Un italian care făcea autostopul în România a ajuns să petreacă la o nuntă tradițională la noi în țară. Dario Dondoli, un tiktoker cunoscut, a decis să facă un experiment, care a devenit rapid și cel mai vizualizat clip de pe canalul lui, cu peste două milioane de vizionări.

Italianul a vrut să facă autostopul și să ceară ajutor pentru o noapte de cazare. „Forza România”, spune el în începutul clipului. Femeia care a oprit în dreptul lui, Anca Maria, după cum s-a recomandat, vorbea chiar și italiană. Când a aflat povestea și dorința lui Dario, a decis să-l ajute.

A făcut mai mult decât atât și l-a invitat la nunta fratelui său, pentru a vedea cum se distrează românii la un eveniment de familie. Coincidență sau nu, românca avea și un costum care i-a venit perfect lui Dario. Filmulețul continuă cu distracția de la nuntă și dansurile în care se implică și italianul.

Controverse legate de veridicitatea întâmplărilor din filmulețul italianului

@dariodondoli Autostop in Romania e succede questo… 🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️🇷🇴 Consigliatemi il prossimo viaggio! 😂 #autostop #dariodondoli #romania #matrimonio #ospitalità ♬ suono originale - Dario Dondoli

Pe lângă faptul că filmulețul a devenit rapid viral și a fost văzut de peste două milioane de ori, nici comentariile nu au fost puține. Cele mai multe au venit chiar de la români. Unii dintre ei au pus la îndoială veridicitatea întâmplărilor, spunând că totul a fost prea bine pus la punct pentru a fi o simplă coincidență. Anca vorbea italiană și avea un costum fix mărimea lui Dario. Pe lângă faptul că a oferit cazare unui necunoscut, l-a invitat și la un eveniment alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Cu toate acestea, au fost și alții, printre care și italieni, care au confirmat ospitalitatea cu care se mândresc românii și s-au arătat plăcut surprinși de tot ce le-a prezentat Dondoli.

„Regia Sergiu Nicolaescu”; „Suntem ospitalieri cu străinii, între noi nu se suportăm”; ” Se cunosc sigur. Avea și costum mărimea lui”; „Frumoasă regie”; „La noi este posibil orice”; „E regizat. Acum, chiar să te cheme la nuntă, nu cred, dar frumos din partea lor”; „O fi sau nu regizat, dar sper din suflet ca omenia din noi să nu dispară”; „E adevărat, am prieteni români și sunt oameni buni”, au fost unele dintre mesajele primite de Dario.

Citește și: Ea are 61 de ani, el, 24, s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună. Cei doi au dat marea veste pe TikTok

Citește și: Alexandra e cu 23 de ani mai tânără decât soțul ei italian, motiv pentru care este des criticată de cei din jur

Citește și: Fiul cel mic al Nicolei s-a căsătorit! Cum a arătat cântăreața în postură de soacră mare. Chiar le-a cântat la nuntă! VIDEO