Veronica Cominguez trăiește așa de când se știe, adică de 14 ani. Viața sa urmează însă se schimbe, ea fiind programată pentru o operație, pentru a-i fi înlăturate membrele fratelui ei, membre care au inclusiv degete.

De-a lungul timpului, fetița a purtat de grijă, vrând nevrând, inclusiv celor două membre. Le-a spălat și chiar le-a tăiat unghiile.

Între cele două membre mai există o excrescență, care este dotată inclusiv cu mușchi. Nu se știe însă despre ce parte a corpului fratelui ei e vorba.

doua maini ii atarna din stomacSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fetița, care locuiește în orașul Iligan, s-a obișnuit cu formațiunile de pe stomacul său. Admite, însă, că nicio rochiță nu i se așază cum trebuie pe corp și că membrele în plus pe care le are îi îngrădesc mișcările.

Urmează să fie operată

Mama fetiței a știut că avea sarcină multiplă – în ciuda faptului că nu mersese la medic -, pentru că în familie sunt gemeni. Chiar alesese două nume pentru copii, dar unul nu s-a dezoltat, rămânând la stadiul de parazit în corul fetiței. Flora a fost sfătuită să meargă cu fata la operație, dar nu și-a permis. Comunitatea în care locuiește a strâns însă bani pentru ea, așa că Veronica va fi în final supusă unei intervenții în țara vecină, Thailanda.

Chiar dacă pare un caz complicat, medicul care o va opera pe Veronica spune că intervenția nu e una care să pună probleme. Adesea, astfel de excrescențe sunt atașate doar de piele sau oase și nu de organe vitale.

Foto: YouTube

Vezi și Această tânără a observat o umflatură pe față, dar aceasta se tot mișca. Ce au scos medicii de sub piele e îngrozitor

Citește și: