Dragostea e oarbă spunea un proverb odată și spune și Mihaela, o tânără de 28 de ani, mamă a unui băiețel de 4 ani. Mihaela l-a cunoscut pe Alex când avea numai 15 ani și a fost foarte convinsă că el este dragostea vieții ei și sufletul ei pereche.

A fost prima dragoste și firește că cea mai puternică. O avalanșă de emoții pe care nici nu știam bine cum să le controlez.

După ce a terminat liceul, adică la 18 ani, Mihaela s-a căsătorit cu Alex, iar 5 ani mai târziu au avut și un copil.

Mi-a fost destul de greu la început. Amândoi tineri, ne-am căutat locuri de muncă, eram neexperimenteți, abia, abia ne-am găsit ceva acceptabil. Eu reușisem să mă angajez la un restaurant, iar el la o firmă de construcții. Totul a fost frumos până când au început să apară niște situații mai ciudate, sau mai bine zis, Alex a început să se comporte diferit. Venea destul de obosit de la muncă și mereu avea ceva de comentat cu privire la serviciul meu. Îmi spunea că eu acolo mă distrez și cunosc tot felul de bărbați, iar el muncește de nu mai poate și nu are timp de nimic. La început am zis că le spune din cauza oboselii, până în ziua în care m-a lovit sub motiv că un coleg de-al lui m-a văzut râzând cu un client. Și-a cerut scuze a doua zi, eu am trecut cu vederea și am spus că se mai întâmplă. L-am iertat pentru că îl iubeam și pe atunci dragostea mea era oarbă. Însă actele de violență au continuat că ajunsese să-mi fie rușine să mai merg la muncă. Am rămas însărcinată, am crezut că apariția unui copil îl va schimba, îl va face să devină înapoi la fel de iubitor cum l-am cunoscut, însă degeaba.  Mă lovea chiar și de față cu cel mic.

Mihaela mai spune că a avut parte de clipe groaznice, până când a decis să-l ia pe cel mic și să plece. „Lui Alex nu i-a păsat, nici de mine nici de copil, mi-a spus să fac ce vreau că el oricum nu mă mai iubește.

Însă Mihaelei i-a fost destul de greu să se mute în chirie cu un copil mic și fără un salariu, doar cu ajutorul maternal. După ce mititelul a crescut, Mihaela era nevoită să-și găsească un job mai bun ca să-i poată oferi mai multe micuțului.

Voiam să-i ofer tot ce am mai bun, așa că m-am angajat ca model de videochat. Oamenii de acolo au fost foarte drăguți și salariul era impresionant. Nu se compara cu nimic din tot ce am câștigat până atunci. Am reușit să-mi dau copilul la o școală bună, am apelat la un avocat bun care m-a ajutat să divorțez și să păstrez custodia.

Cu ce m-a ajutat Live Studio? Ei bine, nu numai că mi-a schimbat viața și m-a ajutat într-un moment de cumpănă, dar m-a și ajutat să-mi dezvolt o carieră și să fiu realizată pe plan financiar. Copilul meu are tot ce-i trebuie, eu am o casă și sunt o femeie fericită și împlinită!