Pozele sexy i-au schimbat viața în câteva ore

Sătulă să servească sute de cafele în fiecare zi și să se confrunte cu zeci de bărbați care-i făceau avansuri, Abigail Ratchford, din Scranton, Pennsylvania, s-a întors acasă într-o seară și, într-un moment de plictiseală, a decis să-și facă un cont pe Instagram. Conștientă de frumusețea ei, chelnerița săracă își făcea adesea poze senzuale, dar nu le făcuse niciodată publice.

Frumoasa Abigail  a ajuns din chelnerita saraca multimilionară

Și-a creat contul pe rețeaua de socializare și apoi a adormit pregătindu-se de o nouă zi grea de muncă deloc satisfăcătoare. De dimineață a trăit șocul vieții după ce, peste noapte, sute de mii de oameni i-au admirat frumusețea. Printre fanii cuceriți peste noapte, și  reorezentanții unor firme de cosmetice și echipament sportiv. În doar câteva ore, chelnerița săracă de 25 de ani, a primit oferte de contracte de 140 de mii de dolari.

Citește și…

Sătul de umilință, i-a construit fiicei bolnave un parc doar al ei

Chelerița săracă are o avere de cinci milioane de dolari

Acum, la un an distanță de la noaptea norocoasă, Abigail Ratchford numără nu mai puțin de opt milioane de fani pe Instagram, iar contractele curg pe bandă rulantă. A părăsit orașul Scranton și s-a mutat la Los Angeles, să încerce să devină un supermodel cunoscut în toată lumea. Și nu e departe de a reuși. Chelnerița ce trăia odată cu câteva sute de dolari pe lună a semnat contracte de imagine în valoare de aproape cinci milioane de dolari cu mărci mari de lenjerie intimă, cosmetice, parfumuri și echipament sportiv.

Ba mai mult, celebritatea i-a adus și un iubit pe măsură. Senzuala Abigail Ratchford a fost intens curtată de un important jucător din NBA, Klay Thompson de la Golden State Warriors. Cadourile scumpe au făcut-o să cedeze și a anunțat pe contul ei de Instagram că baschetbalistul petrece nopți fierbinți alături de ea.

Citește și…