Modelul Jeremy Ruehlemann, unul dintre cei mai apreciați tineri din industria fashion, a murit la doar 27 de ani. Anunțul a fost făcut marți, 24 ianuarie, de către agentul său, Jason Kanner, care a scris un mesaj în mediul online.

„Cu foarte multă tristețe și cu inima grea, vă anunț că Jeremy Ruehlemann a murit. Jeremy a fost cu adevărat un tip autentic. Sarea și piperul. Avea ceva în el care te făcea mereu să-l încurajezi: entuziasmul, atunci când dădea lovitura, optimismul, atunci când ceva nu mergea cum trebuie. Când vorbeai cu el era numai ochi și urechi. A fost, este și va rămâne unul dintre cei mai buni. Jeremy, ne vei lipsi. Vei avea un loc special în inima mea și sunt cu sufletul alături de familia ta, care te-a iubit atât de mult”, a fost mesajul agentului.

Născut în New Jersey, Jeremy Ruehlemann a lucrat pentru designeri și branduri precum Christian Siriano, John Varvatos, Superdry, Perry Ellis şi mulţi alţii. A apărut pe copertele revistelor GQ şi Playhouse Magazine și avea un viitor strălucit în industrie. Designerul Christian Siriano, care l-a folosit în numeroase prezetări, îl numea „cel mai frumos bărbat”.

Designerul Christian Siriano: „Jeremy, cel mai frumos bărbat”

„Nu am postat niciodată așa ceva, dar să pierzi un prieten cu un suflet atât de frumos este foarte greu. Acestă postare este pentru Jeremy, cel mai frumos bărbat, care a oferit atât de multă dragoste tuturor celor pe care i-a întâlnit, fără excepție. A fost și va rămâne una dintre muzele mele și îl voi iubi mereu”, a scris Siriano, în mediul online.

Dacă inițial nu se știa cauza decesului, iată că acum tatăl îndurerat anunță, pentru Daily Mail, că fiul lui de 27 de ani ar fi murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri, după o dependență de ani de zile pentru anumite pastile, pe care le lua pe bază de rețetă.

skynewsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Tatăl lui Jeremy Ruehlemann: „A fost accidental”

„Nu a existat nici o dorință de a-și pune capăt vieții, a fost accidental”, a spus bărbatul. „Evident, a avut unele probleme cu dependența de droguri, dar a fost foarte fericit. Iubea viața. Era foarte vibrant, un suflet minunat și un tip foarte săritor. Vedeți ce spun oamenii despre el pe social media. Siriano a adus un omagiu foarte frumos”, a declarat tatăl îndurerat.

„A fost la dezintoxicare și a încercat să nu mai ia medicamentele prescrise. Evident, fără succes”, a mai spus tatăl lui Jeremy. Bărbatul a mai spus că nu este 100% sigur că asta s-a întâmplat cu fiul lui și așteaptă rezultatele testelor toxicologice.

Pagina de Instagram a lui Jeremy Ruehlemann

Modelul Lexi Wood a scris o postare sfâșietoare în amintirea lui Ruehlemann, pe care l-a descris ca fiind „sufletul ei pereche” și „cel mai bun prieten”. „Dacă m-aţi cunoscut vreodată, știţi cât de mult îl iubesc pe Jeremy. Nici măcar nu pot spune cât de magic a fost. L-am cunoscut pe Jeremy când aveam 15 ani, în ziua în care l-am cunoscut am știut că inima mea va fi plină pentru totdeauna, el era sufletul meu pereche, cel mai bun prieten, sprijinul meu, familia mea, lumina mea, dragostea mea, flacăra mea geamănă”.

Citește și: Actrița Gina Lollobrigida a murit la 95 de ani. Diva italiană a fost un adevărat sex-simbol al cinematografiei

Citește și: Lisa Marie Presley a murit la spital, după al doilea stop cardiac. De ce a decis familia să nu mai fie resuscitată