Directorul al companiei Red7, agenție de turism și de organizări de evenimente, Ian Lucas, din Brighton, East Sussex,  și-a strâns toți cei 42 de angajați și a plecat cu ei într-o vacanță de trei zile, în Marbella, Spania. Salariații  au fost tratați ca niște VIP-uri. Le-a oferit plimbări cu barca pe mare, făcând un tur al orașului Costa de Sol, o cină specială pentru aniversare în cel mai scump restaurant, iar apoi s-au distrat în cele mai în vogă cluburi de noapte din Marbella, el plătind toate cheltuielile.

Citește și: Filmul „Laguna albastră” a făcut furori în anii ’80. Cum arată actorii principali, după 37 de ani

I-a dus în cluburi și restaurante de lux

 

Lucas susține că nu regretă nici un euro cheltuit pentru că are o echipă fantastică și toți meritau să fie răsplătiți pentru eforturile pe care le-au făcut timp de 20 de ani pentru funcționarea companiei.

„Unii dintre ei chiar lucrează aici de când s-a deschis firma, așa că este normal ca acești oameni să fie în centrul aniversării noastre. Un bonus la salariu sau un cadou este o recompensă plăcută pentru moment, dar nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a-mi exprima mulțumirile decât de a-mi trata pe angajații cu o vacanță luxoasă din care să rămânem cu amintiri și cu experiențe de neuitat”, a spus acesta.

Citește și: