Femeia, pe nume Ming Cu, a uimit pe toată lumea cu pasiunea sa. Aceasta este crescătoare de tarantule și trăiește în casă cu nu mai puțin de 1.500 de astfel de exemplare. Tânăra  a devenit cunoscută, drept „Regina tarantulă”, și susține că aceste arahnide de pradă sunt…animalele ei de companie.

Indonesia Girl Have 1.500 TarantulasSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și-a descoperit pasiunea pentru ele în urmă cu șapte ani

 

Ming a povestit că pasiunea ei pentru tarantule a început în urma cu șapte ani, când a fotografiat o tarantulă în grădina casei ei. Ea a fost instant captivată de ele și a început să caute pe internet persoane care vând acești păianjeni.

A cheltuit o avere pe ele

Fascinația ei pentru ele, cât și colecția ei neobișnuită a început să crească de la o zi la alta, reușind astfel să strângă până în prezent peste 1.500 de exemplare. Ea le ține în cutii și borcane de sticlă și ce sunt ținute într-o cameră special creată pentru ele în casa ei, ea cheltuit 55.000 de dolari ca să le cumpere și să le ofere condițiile necesare.

 

Tânăra pierde peste 10 ore pe zi pentru a avea grijă de ele şi este foarte încântată de pasiunea ei. Ming și-a creat și un site, Spider Lover Pet Shop, unde și-a scos la vânzare o parte din „prietenii”ei neobișnuiți. Deși a fost mușcată de câteva ori de tarantule, ea nu s-a lăsat intimidată, fiind foarte dedicată acestui hobby.