EXCLUSIVE: TikTok Users Left Shocked As Cabin Crew Member Reveals Top Secrets – Including Hidden RoomsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Barbie călătorește peste tot prin lume la bordul companiei aeriene pentru care lucrează, companie cu sediul în Torino. Recent, ea a dezvăluit cele mai importante secrete ale meseriei ei, de la reduceri la bilete de avion, camere ascunse, și până la lucruri „interzise” stewardeselor – cum ar fi să mestece gumă și să vorbescă tare.

„[Nu avem voie] să primim bacșiș, să vorbim cu voce tare între noi, să mestecăm gumă și să alergăm în avion, deoarece pasagerii vor crede că ceva nu este în regulă”, a declarat Barbie pentru NeedToKnow.Online.

„În avion, este interzis să spui cuvinte precum: „urgență”, „incendiu” sau „bombă”, pentru că mulți pasageri pot intra în panică. De aceea folosim coduri speciale și este obligatoriu să le cunoaștem. De asemenea, ne este interzis să ne uităm la filme sau să ascultăm muzică.”, a mai spus ea.


Însă, mai spune Barbie, ca membru al unui echipaj de bord, te bucuri și de avantaje. „Printre avantajele mele preferate sunt reducerile speciale pentru biletele de avion, deoarece uneori plătim doar 10% din valoarea biletului. Avem prioritate la check-in și unele avioane au o cameră secretă, unde sunt paturi de odihnă în timpul zborurilor”, a menționat Barbie în filmulețele sale, citate și de The Sun.

„Ne odihnim în cele mai bune hoteluri, de obicei de cinci stele, cu pat king-size și room service, desigur.
Totul este plătit de compania aeriană pentru care lucrezi, dar beneficiem și de reduceri la restaurante și hoteluri în timpul liber – doar pentru suntem stewardese”.

Clipul în care Barbie dezvăluie secretele „interzise” ale unei stewardese a strâns pe TikTok 16 milioane de vizualizări și peste un milion de aprecieri.

Citește și: La 82 de ani, Iris își iubește la nebunie soțul de 36 de ani. Curând cei doi sărbătoresc 2 ani de căsnicie