Zhu Najuan din Wuhan a făcut un credit la bancă în valoare de 3,71  milioane de dolari și în  momentul în care un tribunal i-a trimis ordin că trebuie să-și plătească datoria, ea și-a făcut un adevărat plan prin care să scape de această obligație.

Femeia, în vârstă de 59 de ani,  s-a mutat în Shenzhen, în sudul Chinei,  și și-a schimbat complet înfățișarea prin operații estetice. Mai mult, aceasta și-a luat altă indentitate ca să nu fie găsită de autorități. Însă, planul ei nu a decurs așa cum se aștepta și în cele din urmă oamenii legii au reușit să o găsească.

Zhu Najuan înainte de operații

 

Zhu Najuan după operații

Citește și: Antonia, însărcinată a patra oară? Răspunsul dat de artistă după ce un fan a întrebat-o dacă se pregătește să devină iar mamă

Nimeni nu-i dădea mai mult de 30 de ani

Zhu a reușit însă să uimească pe toată lumea cu noul ei look. „Am fost foarte surprinși când am găsit-o. Nu-i dădeai mai mult de 30 de ani și era complet diferită față de cum arăta în pozele pe care le aveam cu ea”, a declarat unul dintre polițiștii care au participat la arestarea ei.

Zhu Najuan a mărturisit ulterior  că a folosit acte false pentru a călători cu trenul prin ţară şi că a plătit operaţiile estetice cu cardurile de credit pe care le-a făcut. Aceasta urmează să-și primească sentința pentru fapta sa.

Citește și: