O astfel de poveste a ajuns virală, după ce a fost împărtășită online de un internaut, care s-a semnat cu @sixthformpoet.

Acesta mărturisește că, în vizitele sale la mormântul tatălui său, a observat că alături e crucea unui om care nu primise niciodată flori sau vizitatori. Nicio lumânare, nicio floare, nimic, niciodată. S-a gândit să facă un gest frumos, așa că a început el să cumpere flori și să-i aducă.

Se crease un fel de conexiune ciudată cu străinul care murise la numai 37 de ani și pe care nu-l cunoscuse niciodată. Ajunsese să-l considere chiar prieten. Totuși, a ținut doar pentru el toate acestea, dându-și seama că ar fi putut părea ciudat oricui.

În cele din urmă a devenit curios legat de identitatea bărbatului și l-a căutat pe Google. 10 secunde mai târziu l-a găsit. Murise în ziua de Crăciun. Se sinucisese după ce își omorâse soția și pe socri.

A dus flori unui criminal!

Oripilat, a realizat că a adus flori unui criminal. A încercat atunci să îndrepte lucrurile, ducând flori la mormintele victimelor: femeia și părinții acesteia. Un fel de scuze pentru gestul său anterior. Când tocmai lăsase florile pe mormintele acestora și îngâna scuzele de rigoare, o femeie s-a apropiat de el. Voia să știe cine este el și de ce duce flori mătușii și bunicilor ei.

Bărbatul i-a explicat cum ajunsese acolo. ”Ea a spus că e ciudat, dar cumva dulce. Am recunoscut că e ciudat”, mai povestește @sixthformpoet. Încurajat de felul în care a pus ea problema, a îndrăznit să o invite la un suc și, spre surpriza lui, aceasta a răspuns afirmativ.

Happy-end cu nuntă

În cele din urmă, cei doi s-au căsătorit și au devenit părinții a doi copii. La un moment dat, cei mici au vrut să meargă la Disneyland. Atunci, părinții au vrut să dea o lecție copiilor, așa că au decis să-i învețe pe copii să muncească pentru ei. Pentru fiecare faptă bună pe care o făceau, copiii urmau să primească câte 10 euro. S-au strâns destul de repede cei 3.000 de euro necesari.

Chiar în ajunul plecării lor la Disneyland, copiii au întâlnit un bărbat fără adăpost.

”Am încercat să le explic noțiunea de om fără adăpost și atunci ei mi-au spus că dacă omul nu are bani, atunci ar trebui să-i dau eu. Le-am spus că banii nu cresc în copaci și că banii pe care i-am avut în plus urmau să ne ducă la Disneyland.

Am ajuns acasă și au spus că au să-mi facă un anunț, ca și când urma o conferință de presă. Nu voiau să-și cheltuiască banii pe Disneyland, voiau să-i dea străinului, ca să aibă un loc unde să trăiască”, mai povestește tatăl celor doi copii. El și soția lui erau într-o situație din care nu știau cum să iasă. Pe de o parte își educaseră clar bine copiii, pe de alta își doreau ca odraslele lor să ajungă la Disneyland.

În final, i-au plătit omului șederea la hostel, o sumă mai mică de 3.000 de euro și ulterior au ținut legătura cu acesta, petrecând chiar vacanțele împreună. Se crease o legătură frumoasă, grație generozității și omeniei celor mici.

În mod ciudat, asta nu e tot.

Și viața o ia de la capăt

În acea vreme, familia cu cei doi copii avea drept vecini un cuplu format din Tim și Lucy. Un cuplu frumos, dar unde cei doi erau foarte diferiți. Tim era genul care-și invita vecinul la un pahar de șampanie, pe când ea era mai rezervată.

Soarta a făcut ca Tim să moară într-o zi. @sixthformpoet s-a dus la vecina sa să-i transmită condoleanțe și să-i lase datele sale de contact, în caz că avea nevoie de ceva. Femeia nu le-a folosit timp de un an și jumătate. La un moment dat, din senin, l-a sunat chiar în timpul cinei de Crăciun, informându-l că tocmai a încercat să se sinucidă.

A ieșit din casă în grabă, pentru a merge la Lucy, ca să se asigure că totul era în regulă.

Din fericire, femeia nu luase decât câteva pastile de ibuprofen și băuse niște gin. Fizic, era bine. Au fost chemați totuși paramedicii, care au conchis că femeia avea să fie în regulă.

@sixthformpoet s-a întors la familia sa, pentru a continua cina. A luat-o și pe Lucy, care așa l-a cunoscut pe John, bărbatul fără adăpost, pus între timp pe picioare. Iar ca povestea să fie și mai incredibilă, cei doi tocmai s-au logodit!

Este sau nu Dumnezeu cel mai bun scenarist și regizor din lume?

Vezi și Emoționant! Uite cum un câine salvează un alt câine | VIDEO

Citește și: