Omul de afaceri german Rainer Schaller, al cărui grup de investiții a achiziționat, în 2020, celebrul lanț de săli de fitness Gold’s Gym, s-a aflat printre pasagerii avionului care s-a prăbușit în Costa Rica în weekend, a confirmat compania sa.

„Putem confirma că Rainer Schaller, familia sa și alte două persoane se aflau la bordul aeronavei în momentul prăbușirii. Întrucât în momentul de față are loc o anchetă, la fața locului, nu putem face alte comentarii și vă rugăm să fiți înțelegători”, a precizat compania lui Schaller, RSG Group, într-o declarație publicată de Entrepreneur și Associated Press și citată de People.

Echipajele de salvare din Costa Rica, au descoperit corpul unui adult și al unui copil în apele Mării Caraibelor. Fotografii: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Potrivit AP, deși compania nu a confirmat moartea lui Schaller sau a familiei sale, până în prezent echipele de căutare au găsit două cadavre, fără a fi raportate supraviețuitori. „Suntem șocați, stupefiați și plini de durere în legătură cu acest tragic accident”, se arată în declarația RSG Group. „Știrile din ultimele zile ne-au zguduit profund, iar gândurile noastre se îndreaptă către familie în aceste ore dificile”.

Milionarul Rainer Schaller și iubita lui, Christiane Schikorsky, aveau doi copii

Fondatorul McFit, Rainer Schaller, în vârstă de 53 de ani, zbura vineri seară din Mexic către Limón, Costa Rica, împreună cu iubita sa, Christiane Schikorsky (44 de ani), și copiii lor, Aaron și Finja, când avionul lor a dispărut de pe radar, scrie Daily Mail. La bord se afla și un bărbat pe nume Marcus Kurreck, de 40 de ani, despre care se crede că este antrenor personal. Pilotul aeronavei, în vârstă de 66 de ani, era cetăţean elveţian. Avionul ar fi pierdut contactul cu turnul de control al aeroportului în jurul orei 18.00, în timp ce zbura la aproximativ 20 de mile în largul coastei, în apropiere de zona Parismina. Deocamdată, echipajele de salvare din Costa Rica, au descoperit corpul unui adult și al unui copil în apele Mării Caraibelor.

Christiane-Schikorsky-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ultima poză cu familia în viață este răscolitoare

Rainer Schaller este proprietarul celui mai mare lanţ de săli de fitness din Germania, McFit, cu peste 200 de centre deschise în Germania Austria, Italia, Polonia și Spania. Rainer Schaller avea peste 40.000 de angajaţi şi o avere estimată la 250 de milioane de euro. Nu era căsătorit cu frumoasa Christiane Schikorsky, dar trăiau o iubire ca în povești, din câte se poate observa pe pagina de Facebook a femeii. Preocupați de sport, nutriție și un stil de viață sănătos, Reiner și Christiane formau un cuplu care nu trecea neobservat.

Aceasta este ultima poză publicată de Christiane Schikorsky, pe pagina ei de Facebook. Părinții și copiii, fericiți, împreună

Frumoasa iubită a milionarului se ocupa de partea de marketing a companiei, fiind licențiată în acest domeniu. Ultima poză publicată de Christiane este cutremurătoare și pare o sinistră premoniție: împreună în viața asta și dincolo de ea. În imaginea pe care o setase chiar și poză de copertă, pe Facebook, apăreau toți patru, fericiți și îmbrățișați. Este printre puținele poze în care Chirstine și Rainer Schaller apar alături de cei doi copii ai lor, iar femeia nu își mai modificase poza de copertă de mai bine de 8 luni. Este ultima poză în care apropiații și prietenii i-au văzut, înainte de teribilul accident, notează Mirror.co.uk.

Citește și: Milionarul german Rainer Schaller s-a prăbușit cu avionul în Costa Rica, împreună cu iubita și cei doi copii ai lor

Citește și: Ce nu au voie să facă sub nicio formă stewardesele în avion. Dezvăluirile făcute de o însoțitoare de bord au devenit virale pe TikTok