Brianna Blanton din Carolina de Sud avea o viață liniștită, înconjurată de prieteni, iar activitățile ei zilnice erau specifice unei tinere de 18 ani. Într-o zi, din senin, a început să acuze dureri atroce în zona abdomenului, a presupus că are pietre la rinichi, așa că a mers la Urgențe. Acolo, adolescenta a aflat că intrase, de fapt, în travaliu. Povestea ei incredibilă este relatată de New York Post.

„Mi-a picat fața. Nici măcar nu am putut să plâng. Eram în stare de șoc”, a declarat adolescenta, dezorientată. „A trecut toată vara, iar eu habar nu aveam că sunt însărcinată”.

Blanton nu a experimentat nici unul dintre simptomele specifice sarcinii și a spus că a făcut mai multe teste de sarcină, care au ieșit toate negative. „Nu am luat în greutate și nu am avut nici un alt simptom”.

În plus, Blanton a spus că nimic nu a fost diferit la ciclul ei menstrual. „Chiar îmi venea în continuare ciclul și nu întârzia niciodată”, a adăugat ea.

Tânăra și-a amintit că s-a trezit la ora 4 dimineața, pe 8 septembrie, cu patul ud și cu dureri puternice în partea inferioară a stomacului. „Mă simțeam de parcă aș fi avut un accident, ceea ce mi s-a părut foarte ciudat”, a continuat ea. „Nu mi se mai întâmplase niciodată așa ceva”.

Ea simțea că ceva nu era în regulă, așa că și-a trezit mama, care a dus-o imediat la spital, suspectând că era vorba de pietre la rinichi. Adolescenta a ajuns la spital și a explicat că simțea dureri în partea inferioară a stomacului, la fiecare trei-patru minute.

A ajuns la Urgențe, unde a aflat că nu are pietre la rinichi, ci un bebeluș

Atunci medicii au descoperit că viitoarea mămică nu numai că era însărcinată, dar avea și o dilatație de aproape 5 centimetri, fiind în travaliu. Nici vorbă despre pietre la rinichi!

Blanton a spus că a făcut un test de sarcină cu aproximativ o lună înainte, la cererea mamei sale, pentru că i s-a făcut rău din cauza mâncării. „Mama mea a fost de față când l-am făcut, pentru că mi s-a făcut rău după ce am mâncat ceva și ea a insistat să fac testul”, a explicat ea.

Tânăra a născut-o pe fiica ei la ora 7:36 dimineața, pe 9 septembrie 2022. Micuța a fost botezată Oakleigh Allyn și este perfect sănătoasă. A avut 3,5 kilograme la naștere și a venit pe lume atât de repede, încât epidurala nici măcar nu a avut timp să acționeze și să-și facă efectul.

„Habar nu am cum de am avut un copil de 3,5 kilograme în mine, întotdeauna am fost atât de slabă”, și-a amintit ea. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

WOMANS SUSPECTED KIDNEY STONES WAS SURPRISE BABYSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși nu era pregătită pentru provocarea pe care i-a adus-o viața, Blanton a spus că prietenii, familia și biserica s-au mobilizat și au ajutat-o să facă rost de toate cele necesare pentru bebeluș.

„Mi-a luat ceva timp să procesez și să mă obișnuiesc cu situația. De asemenea, am fost îngrozită să le spun prietenilor mei, pentru că nu știam cum vor reacționa”, a recunoscut ea. „Le-am ascuns timp de o săptămână, dar când au aflat au reacționat incredibil”.

„Din fericire, lucrasem anterior în domeniul îngrijirii copiilor, așa că nu eram total neștiutoare despre cum să am grijă de un bebeluș”, a explicat ea. „Totul a început să-mi vină de la sine, alături de ajutorul și sprijinul mamei mele”, a mai povestit adolescenta, citată de New York Post.

Citește și: O femeie de 34 de ani a primit laxative după ce a mers la medic acuzând simptome de cancer. Acum familia se pregătește de înmormântare

Citește și: La 37 de ani, are 5 copii și 4 nepoți: „Sunt în mod constant luată drept mama nepoților mei, iar unii cred că sunt prietena sau sora fiicei mele”