Miracle Pogue (24 de ani) din Starkville, Mississippi, l-a cunoscut pe soțul ei, Charles Pogue, în vârstă de 85 de ani, pe când lucra într-o spălătorie în 2019. Între ei s-a legat rapid o prietenie, dar apoi au apărut și alte sentimente. Charles și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe Miracle în februarie 2020, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Ea are 24 de ani, iar el, 85: „Am fost deja la o clinică FIV, dar m-am simțit judecată”

Cei 61 de ani care îi despart nu sunt o problemă pentru cei doi, așa că soții își doresc foarte mult să aibă și urmași. „Vreau să îl fac tată la 85 de ani”, spune ea.

„Am fost deja la o clinică FIV, dar m-am simțit judecată, deși lumea nu mă cunoștea. O să caut în continuare o altă clinică, deși sunt conștienta că la vârsta lui Charles s-ar putea să nu funcționeze”, spune femeia, potrivit Daily Mail. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

MIRACLE POGUE, 24, WITH HUSBAND CHARLES, 85, BOTH FROM MISSISSIPI WHO WANT TO START A FAMILY DESPITE THEIR 61 YEAR AGE GAPSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Miracle mărturisește că nu și-a dat seama ce vârstă înaintată are soțul ei, până când acesta nu i-a spus anul nașterii. „Nu îmi pasă dacă are 100 sau 55 de ani, eu îl plac pentru cum e el. Am crezut inițial că are 50-60 de ani, pentru că arată atât de bine. E foarte energic și activ”.

Miracle spune că mama ei, Tamika Phillips, în vârstă de 45 de ani, și bunicul ei, Joe Brown, în vârstă de 72 de ani, i-au susținut relația de la început, după ce au văzut cât de fericită o făcea pensionarul. Problema era cu tatăl ei, Kareem Phillips, în vârstă de 47 de ani, care a fost mai greu de convins.

Tânăra este criticată în social media și acuzată că se folosește de Charles. „Oamenii cred că stau cu el pentru bani, însă eu sunt de profesie asistentă medicală. Când l-am cunoscut pe Charles, tocmai începeam cursurile. Așa că aș fi bine financiar și fără el”, se apară femeia.

Citește și: La 37 de ani, are 5 copii și 4 nepoți: „Sunt în mod constant luată drept mama nepoților mei, iar unii cred că sunt prietena sau sora fiicei mele”

Citește și: Ea are 61 de ani, el, 24, s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună. Cei doi au dat marea veste pe TikTok