Bolnavă de cancer de opt ani, Alexandra își dorea cu disperare să se căsătorească cu Marco, bărbatul pe care îl iubea, tatăl copilului ei. Iar visul ei a devenit realitate vineri, 19 noiembrie, în secția de Oncologie a spitalului Carle, cu opt zile înainte ca de a muri.

Alexandra Turtoi s-a stins din viață sâmbătă, 27 noiembrie, lăsându-i îndurerați pe soțul Marco Bernardi și pe fiica lor Nicole, care pe 11 decembrie va împlini 3 ani.

Dureroasa poveste de dragoste a impresionat populația din zona Cuneo și micul orășel Ronchi, unde Alexandra locuia de ceva vreme.

Originară din Galați, Alexandra a plecat din România la 18 ani, pentru a-și găsi de lucru în Italia.

La sfârșitul anului 2012, l-a întâlnit pe Marco Bernardi, angajat al Serviciului de Pompieri Cuny din Madonna dell’Olmo și a fost dragoste la prima vedere.

Câteva luni mai târziu, în 2013, Alexandra a descoperit tumoarea. Au urmat tratamente, o operație și o primă înfrângere a bolii, care a reapărut cinci ani mai târziu. Boala a fost iar învinsă, odată cu nașterea micuței Nicole, considerată de medici un miracol.

Însă, din păcate, anul acesta, în iulie, cancerul a reapărut, iar starea Alexandrei s-a înrăutățit din ce în ce mai mult.

Când s-a hotărât să se căsătorească, tânăra și-a implicat familia, dar și întreaga secție de Oncologie Carle.

În câteva ore a organizat totul, de la rochii la verighete, până la ceremonia civilă, care a avut loc în spital având ca martori două asistente.

„Era strălucitoare, fericită, o splendoare”, a spus mama soțului ei. „Mulțumim întregului personal de la Oncologie și spitalului, în special dr. Emanuela Miraglio, care a fost de acord cu nunta, asistentelor și consilierului care a oficiat căsătoria”,a mai spus femeia, pentru La Stampa.

Citește și: Gemenii Juliei Roberts au împlinit 17 ani! Imaginea emoționantă postată de mama lor

xCum și-a anunțat Prințul Albert copiii că mama lor, Charlene de Monaco, va pleca din nou și că nu o vor mai putea să o vadă

Foto: La Sampa