Alexandra Sinyavskaya, în vârstă de 31 de ani, l-a cunoscut pe Antonio Scuzzarella, în vârstă de 54 de ani, în 2014, când lucra cu jumătate de normă la o cafenea din Torino în timp ce era studentă.

Și cum Alexandra lucra în ture, Antonio se oprea la cafea, deoarece biroul lui era chiar după colț. Zi după zi, Antonio a încercat să-i câștige inima frumoasei fete făcându-i nenumărate complimente până când, în cele din urmă, aceasta a aceptat să iasă cu el la o întâlnire.

Cu toate acestea, două luni mai târziu, cei doi s-au despărțit în relații bune, după ce Alexandra a decis că nu este suficient de matură pentru a avea o relație serioasă.

Și-a terminat studiile și apoi s-a mutat înapoi în orașul ei natal, Moscova, dar a rămas amică cu Antonio de-a lungul timpului.

Însă în februarie 2020, cu puțin timp înainte de începerea pandemiei, cei doi au reluat legătura online și, în scurt timp, și-au rezervat împreună o excursie la Barcelona.

„În februarie 2020, ne-am făcut planuri să mergem împreună în Spania ca prieteni, deoarece el cunoștea foarte bine țara și mi-am dorit întotdeauna să merg. Am cumpărat bilete și am făcut planuri pentru o vacanță la Barcelona, ​​când a lovit Covid-ul și Italia și-a închis granițele. A insistat să plec fără el, dar i-am spus nu și am rămas fiecare în orașul lui”, a povestit Alexandra pentru the mirror.

În timpul perioadei de carantină totală, cei doi au vorbit în fiecare zi, iar în septembrie 2020, Alexandra se mutase la Torino pentru a locui cu iubitul ei.

În timp ce locuia cu Antonio, Alexandra a rămas însărcinată – dar a pierdut copilul după numai cinci săptămâni.

„Acest lucru ne-a făcut să realizăm că vrem să fim împreună, să ne căsătorim și să întemeiem o familie”, a spus ea.
În februarie 2021, Alexandra a aflat că este din nou însărcinată – dar din nou a pierdut sarcina după numai șapte săptămâni.

Cei doi s-au logodit în iunie 2021 și, 6 luni mai târziu, în decembrie, s-au căsătorit.

profimedia-0651620090SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9Deși se iubesc nebunește, Alexandra spune că nu de puține ori sunt priviți ca niște ciudați și că primesc comentarii urâte de la oameni care își judecă pentru diferența de vârstă de 23 de ani dintre ei.

„Oamenii presupun că sunt cu el pentru banii lui și spun că dacă ar fi un simplu funcționar sau un măturator nu aș fi cu el”, a spus femeia, care acum este contabilă.

Ea a adăugat că a fost nevoie de timp pentru ca prietenii lui Antonio să înțeleagă că că ea îl iubeșt cu adevărat și că nu stă cu el doar pentru că și-ar fi dorit banii lui sau pentru că ar vrea să trăiască în Italia.

„Unii dintre prietenii mei încă nu înțeleg de ce nu sunt cu un tip mai arătos de vârsta mea”, spune Alexandra.

„Uneori, când suntem pe stradă, oamenii mă întreabă dacă el este tatăl meu și trebuie să le explicăm că noi formăm un cuplu. Este amuzant, dar devine și foarte enervant după un timp.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Ea are 61 de ani, el, 24 de ani. Se iubesc nebunește, s-au căsătorit și acum își doresc un copil