Un video în care bărbatul, îmbrăcat în hainele surorii lui,  are grijă de mama sa, a devenit viral și a fost urmărit de peste patru milioane de oameni. El a impresionat întreaga lume pentru modul în care se sacrifică pentru aceasta în încercarea de a o consola. Bărbatul recunoaște că nu îi place că poartă haine de femei, însă a acceptat să se îmbrace așa în urmă cu două decenii pentru că era singurul mod în care putea să o facă pe mama lui să zâmbească.

Acest bărbat și-a sacrificat viața pentru mama lui. Gestul impresionant pe care îl face de 20 de ani ca să o facă fericită pe femeia care i-a dat viațăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Filmul „Laguna albastră” a făcut furori în anii ’80. Cum arată actorii principali, după 37 de ani

Mama lui a început să sufere de tulburări psihice după moartea surorii lui

Chinezul a povestit că mama lui a început să arate simptome  tulburări psihice după moartea fiicei ei, așa că într-o zi el și-a pus haine de femei ca să o facă să zâmbească. Ea s-a bucurat așa mult încât bărbatul a continuat să facă acest lucru timp de 20 de ani. „Prima dată când m-am îmbrăcat în femeie a fost foarte fericită, așa că am continuat să fac acest lucru. De fapt, trăiesc ca o femeie de atunci. Nici măcar nu mai am haine de bărbați”, explică bărbatul în video.

Întrebat dacă i-a fost rușine de faptul că oamenii râdeau de ținuta lui, el a explicat din nou că singurul lucru care contează cu adevărat pentru el este fericirea mamei lui. „Aceasta este treaba mea în familie, dacă nu-ți place cum sunt îmbrăcat, atunci nu te uita. Fac acest lucru pentru mama mea. De ce să mă tem că oamenii râd de mine? Pentru mama mea nu mă tem de nimic. Nu mă tem că râde lumea de mine ”, a spus acesta. Mai mult, bărbatul și-a lăsat chiar și părul lung.

Internauții l-au criticat

În ciuda faptului că pierderea fiicei ei i-a creat o trauma atât de puternică încât i-a declanșat tulburări mintale, mama bărbatului este conștientă de ceea ce face fiul ei pentru ea și apreciază foarte mult efortul pe care acesta îl face de două decenii. „Ea este fiica mea. Când cealaltă fiica a mea a murit, el a devenit fata mea”, spune mama.

În timp ce alți copii, și-ar fi părăsit părintele în aceste situații și și-ar fi văzut mai departe de viața lui, acest bărbat a decis să-și dedice întreaga viață pentru a avea grijă de femeia care i-ad at viață, având grijă să o facă să zâmbească în fiecare zi. Internauții i-au lăudat curajul și gestul, spunând „Asta înseamnă să fii bărbat adevărat”, în timp ce alții l-au criticat și pe el și pe mama acestuia, despre care spun că și-a transformat fiul într-o marionetă să facă tot ce vrea ea.

Citește și: