Micuța a început să practice artele marțiale, în urmă cu patru ani, când părinții ei au observat că îi place să se bată cu sora ei mai mică. Antrenorii ei au fost imediat impresionați de abilitățile fetei, iar în doar câteva luni ea putea să bată băieți mai mari decât ea cu trei ani ca meciul să fie unul corect.

Această fetiță este adorabilă, însă dacă o superi ar fi bine să o iei la fugă….SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

 

A câștigat numeroase centuri

Poreclită „Girl on Fire”ea se antreanează șase zile pe săptămână și vrea să intre în echipa olimpică a Marii Britanii de box. Deși când nu este în ring este zâmbitoare și pare o fetiță inofensivă și adorabilă, înregistrările video din timpul meciurilor, Tiah demonstrează că este foarte puternică și își bate adversarul dându-i pumni după pumni cu o rapiditate uimitoare. La 1,21 de metri și 31 de kilograme, lovește cu pumnii, picioarele și se învârte într-un mod impresionant, lăsând publicul, copii și adulți, muți de uimire.

Ea este de trei ori campioana la luptele de kickboxing full contact din Europa și va aprticipa și la campionatul mondial Muay Thai. A câștigat numeroase centuri și o singură dată dată a fost bătută de o fată cu doi ani mai mare, pe care ulterior a învins-o în alt meci. „Îmi place să mă bat pentru că ador să intru în ring, mă simt foarte bine acolo. Dacă vrei să fii campion trebuie să te antrezi mult. Dacă te antrenezi devii cel mai bun și câștigi”, a declarat micuța.