Medicii îi spuseseră femeii că Taylor nu va vorbi niciodată. Însă în urmă cu câteva zile, s-a întâmplat minunea.

”Practic, acceptasem faptul că nu-i voi auzi niciodată vocea”, povestește mama. Briana și fiica sa comunicau printr-un sistem limitat de semne și gesturi. Chiar și cu terapie, speranțe nu prea existau pentru Taylor, povestește mama.

Zilele trecute, când mama își ducea fiica la cursul de gimnastică (pe care Taylor îl urma pentru a nu mai merge pe vârfuri, așa cum fac mulți copii cu autism), Briana, pentru că era în mare grabă, a vrut să oprească la un fast-food, pentru a lua ceva de mâncare pentrui pachetul fiicei. ”Noi rareori mâncăm de la fast-food, așa că și-a dat seama că va primi mâncarea ei favorită: cartofi prăjiți. Așa că era foarte entuziasmată și fericită. Chicotea pe locul din spatele mașinii.

Atunci am auzit-o vorbind. Mi-am întors capul și am întrebat: <>. M-a privit și a spus din nou”, povestește femeia.

Nevenindu-i să-și creadă urechilor, Briana a parcat, a scos telefonul din poșetă și a început să înregistreze. Atunci a realizat ceea ce tocmai se întâmplase și a izbucnit în lacrimi. Casiera de la fast-food o privea și nu înțelegea ce de ce plânge, ce se întâmplase atât de rău. Însă femeia plângea cu sughițuri, nu era în stare să spună nimic.

După ce momentul de intensitate maximă a trecut, Briana și-a sunat soțul și mama, după care, extrem de fericită, a postat pe Facebook înregistrarea, care a devenit în foarte scurt viral.

I-au scris nu doar cunoscuți, ci oameni din toată lumea, care au văzul în această întâmplare o rază de speranță pentru alți copii cu autism. Taylor a devenit o mică eroină, așa cum merită.

Vezi și N-avea nicio șansă să se nască, dar minunea s-a întâmplat! Povestea emoționantă a unei fetițe născute din sperma congelată a tatălui bolnav de cancer|GALERIE FOTO

Citește și: