Tânăra a povestit că nu era deloc mulțumită de felul în care arăta și deși a ținut nenumărate diete, nu reușea să dea jos. După ani întregi de diete fără succes, a reușit să slăbească 46 de kilograme într-un an și a făcut asta schimbând cinci obiceiuri din viața de zi cu zi. În prezent, Kiah îi ajută și pe alții să realizeze că pot reuși dacă își doresc cu adevărat, devenind life coach.

În octombrie 2018, Kiah a decis să facă un schimb în stilul de viață. Și a reușit astfel să slăbească în primul an 47 de kilograme, iar apoi încă 10 de kilograme, ajungând să cântărească aproape cu 60 de kilograme mai puțin. . Sfatul ei pentru toate femeile este să facă schimbări gradual, avertizându-le că schimbările drastice luate peste noapte probabil că nu vor fi durabile.

„Greutatea mea mi-a pus multe piedici, atât fizice cât și mentale. Mă complăceam în această situație și alegeam să nu fac lucrurile care îmi plăceau, cum ar fi să merg la lac sau la plajă cu prietenii și familia pentru că îmi era rușine să port costum de baie”, a declarat tânăra, precizând că mul timp a fost de părere că de vină pentru felul în care arată ar fi genetica ei, având în vedere că toți din familia ei sunt supraponderali.

“M-am luptat cu obezitatea toată viața mea. Am ținut o grămadă de dite la modă și am intrat într-un cerc în care pierdeam în greutatea, iar apoi după ce renunțam la dietă puneam toate kilogramele la loc și ceva în plus. Am crezut pentru o lungă perioadă că de vină pentur problemele mele cu greutatea ar fi genetica și că nu puteam să fac nimic să schimb asta. Însă, am înțeles apoi că trebuie să încetez să mă mai consider o victimă a circumstanțelor și să-mi asum deciziile, astfel încât să construiesc viața pe care mi-o doream cu adevărat”, a povestit tânăra.

Însă, ea vrea să le spună tuturor Kiah că pe ea cinci obiceiuri simple au ajutat-o să-și schimbe viața, și să-și impună un stil de viață echilibat, iar dacă ea a putut, poate oricine..

Cele 5 reguli simple pentru o viață echilibrată

– Trezește-te cu un o oră mai devreme și dedică acel timp pentru tine

– Ai grijă să faci mișcare timp de cel puțin 30 de minute în fiecare zi

– Renunță la orice aliment care nu îi oferă beneficii organismului tău

– Bea mai multă apă

– Scrie 10 lucruri pentru care ești recunoscătoare

 

Astfel, Kiah a reușit să dea jos din octombrie 2018 până acum nu mai puțin de 57 de kilograme, iar imaginile cu ea înainte și după schimbarea stilului de viață sunt cu adevărat impresionante.

„Începeți ușor, alegeți doar un lucru. Obișnuiți-vă cu primul obicei nou sănătos și adaugați încă una după ceva timp. Pașii mici duc spre succes. Vă promit”, a spus Kiah.

Citește și:

E de nerecunoscut fără pletele brune! Ghicești cine e vedeta noastră?

Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds. Primele imagini de la fericitul eveniment