Viața bate filmul și nu de puține ori! Și oricare dintre noi poate ajunge protagonistul unei povești de viață atât de frumoasă încât cu greu îți vine să crezi că poate fi și adevărată.

 

I s-a întâmplat unei femei din Marea Britanie, Debra Goddard, care a cumpărat din piața de vechituri un inel pentru care a plătit doar 10 lire sterline. Avea o piatră ce părea sticlă, așa că s-a plictisit repede de el.

 

A uitat cu totul de el în scurtă vreme, punându-l într-o cutie cu gablonțuri.

 

Când, 33 de ani mai târziu, mama sa avea nevoie de tratament, pe care nu își permitea să-șl plătească, a căutat prin lucruri, încercând să găsească câte ceva care ar fi meritat să fie vândut. A dat de inel și, deloc convinsă, a mers la un bijutier, ca să-l evalueze.

 

S-a dovedit a fi un diamant de peste 26 de carate! Bijuteria a ajuns să fie evaluată chiar de către experții celebrei case de licitații Sotheby. Femeia a crezut că visează când i s-a spus cât valorează: aproape un milion de dolari. Mai exact, 965.589 dolari!

 

Dar cine este Debra Goddard? O femeie care, întâmplător sau nu, a avut grijă, de-a lungul vieții, de 20 de copii rămași fără părinți și care toată viața a făcut voluntariat pentru organizații non-profit.

 

Coincidență sau nu, femeia a scris în trecut și o carte despre comori. Nu avea de unde să știe că avea chiar ea o comoară în casă. 

Vezi și De ce apar atât de multe coincidențe în viața noastră? Ce mesaj ne transmit?

Citește și: