Falduri de piele îi atârnă de pe brațe și îi îmbracă toracele, acum rămas fără pic de grăsime și cu un strat foarte subțire de carne.

piele in exces slabireSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Hope Tucker a fost dintotdeauna plinuță. ”Pentru că eram grasă, toate fetele mă priveau cu dezgust”, povestește ea, citată de Daily Mail. Nu e de mirare că, odată ajunsă acasă, de la școală, se repezea la frigider, căutând refugiu în mâncare. Prin urmare, greutatea sa a crescut constant.

”Eram într-un cerc vicios fără sfârșit. Mă îngrășam, eram tristă, mâncam și mai mult”, își amintește tânăra.

Mama ei, Lisa, povestește la rândul său că a fost un coșmar să-și vadă fiica suferind, așa că în cele din urmă a dus-o la un psiholog.

Tratamentul pentru depresie a îngrășat-o și mai mult

Hope a fost trecută pe medicamente pentru depresie, însă unul dintre efectele secundare era tocmai îngrășarea. A ajuns să cântărească aproape 150 de kilograme.

”Greutatea a început să-mi afecteze sănătatea. Rămâneam fără suflu foarte ușor. Am devenit prediabetică. Aveam aproape 150 de kilograme și numai 20 de ani. Îmi făceam rău încercând să mă <> cu mâncare. Știam că trebuia să fac ceva pentru a-mi schimba viața”, mai povestește Hope.

A urmat o operație de micșorare a stomacului, care i-a schimbat viața. A slăbit foarte bine în primele patru luni, așa că în scurt timp a putut relua și tratamentul contra depresiei.

După ce a slăbit 36 de kilograme, pielea a început să atârne

După ce a dat jos circa 36 de kilograme, a observat o problemă. Pielea nu mai era elastică și începuse să atârne. ”Nu era așa de rău, dar a început să-mi afecteze felul în care mă simțeam, deși slăbisem”, explică ea.

”Eram tristă, pentru că îmi amintea de cum eram când eram foarte grasă”, mai spune ea. ”Când mă privesc in oglindă, pielea în exces mă face să o văd pe fata aceea tristă care eram”, mai spune tânăra.

”Acea încredere pe care începusem să o simt după ce am slăbit a fost înlocuită de această nesiguranță dată de pielea în exces. Pielea în esces mă afectează emoțional”, mai spune fata.

Din păcate, însă, Hope a slăbit atât de mult încât, în prezent, e periculos pentru ea să fie operată pentru a i se îndepărta pielea în exces. Mai mult, obsesia ei pentru slăbit a devenit atât de puternică, încât pur și simplu nu se poate opri din topit kilograme.

Foto: captură TLC

Vezi și Această femeie slăbit aproape 70 de kilograme cu doar trei sfaturi de la un nutriționist. Iată care sunt!

Citește și: