Crina N., e-mail

Sfatul psihologului

Draga mea, din câte înțeleg, băiatul acesta nici nu știe că exiști și prin urmare, nu văd cum să te poată lua în calcul pentru o eventuală relație afectivă. Ar fi în avantajul tău să te faci cumva remarcată în fața lui, să puteți interacționa astfel încât să te cunoască și, cu timpul, să te aprecieze sau să se îndrăgostească de tine.

Dragoste la prima vedere ca în filme există destul de rar. În general, ne alegem partenerii/partenerele după niște tipare dictate mai mult de subconștient.

Pe de altă parte, băiatul acesta este într-o relație și, probabil, este fericit. Dar să ne imaginăm, așa de dragul discuției, că el te remarcă, se îndrăgostește și o părăsește pe iubita lui pentru tine. Vei putea avea încredere în el?

Nu cumva te vei gândi mereu că se poate întâmpla să apară alta care să-i sucească mințile? Poate că e dureros, dar recomandarea mea este să nu pierzi prea mult timp investind într-o relație imposibilă. Întreabă-te de ce alegi parteneri indisponibili afectiv, vindecă acest lucru și caută-ți un băiat care să te iubească și să te aprecieze așa cum meriți!