Ovidiu Tănase, e-mail
Sfatul medicului veterinar
Puteți folosi legumele care nu fermentează. De preferat, legumele trebuie să i le fierbeți. Îi puteți da și morcovi fierți. Fructele și legumele dulci le puteți folosi, dar în cantități foarte mici. Puteți să îi faceți supe cu legume și cu carne. Ca o regulă, ar fi de preferat să fierbeți carnea separat și legumele separat. Aruncați apa în care a fost fiartă carnea și o folosiți la supă pe cea în care au fiert legumele. Mai puteți să-i faceți pilaf cu legume și un pic de carne. Ca legume se pot folosi: țelina, morcovul, păstârnacul, ardeiul gras, un pic de fasole verde, pătrunjel, leuștean.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_1d4db1f0980ae424d437edb5d75eb1e0.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e9b29002aeb301ebb86265e099457532.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e1548d5f3a71926cca250c153de09339.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)