Dacă este puternică și vibrantă, vocea unui bărbat spune despre el că este viril, dar că este mai predispus să își înșele partenera, decât un bărbat cu vocea mai caldă sau mai suțire.

Un studiu efectuat de sociologii canadieni arată că bărbații cu o voce mai groasă și mai puternică au mai multe partenere și sunt predispuși relațiilor extraconjugale. De asemenea, femeile cu voci subțiri și înalte sunt predispuse la aventuri.

Vocea groasă și aspră

Se presupune că aparține unui bărbat autoritar, rece sau agresiv. Acesta știe cum să disimuleze și să își ascundă emoțiile, de aceea nu este considerat un partener de încredere.

Dacă vocea unui bărbat este joasă și caldă

Se crede că acesta este considerat mai atrăgător, dar este amăgitor. Vocea lui calmă te poate induce în eroare, poate masca foarte ușor minciuna și poate disimula entuziasmul. De obicei, bărbații cu voce joasă sunt flegmatici, dar autoritari, par foarte siguri pe ei și dau impresia că pot controla totul.

Bărbații cu voce melodioasă

sunt percepuți drept superficiali, distrați sau neserioși, chiar dacă vocea lor este foarte plăcută și atrage imediat atenția femeilor; uneori, sunt considerați lipsiți de importanță într-o convorbire, iar opiniile lor sunt trecute cu vederea.

Bărbații cu voce subțire și ascuțită

lasă impresia că sunt nesiguri pe ei și că sunt lipsiți de experiență; sunt asociați cu un caracter dificil, răutăcios și răzbunător.

Bărbații cu voce nazală

sunt printre cei mai enervanți, deși nu este vina lor; vocea nazală este cel mai greu de suportat și este asociată cu o fire calculată, rece și solicitantă; dau impresia că sunt zgârciți, insensibili sau chiar profitori, ceea ce le reduce mult șansele de a cuceri femeile din jur.