Gâtul, zona erogenă a zodiei Taur

Taurii adoră să fie mângâiați la baza gâtului și pe ceafă. Iar săruturile lungi și senzuale în această zonă sunt cele mai plăcute și incitante pentru ei.

Dacă tu ești Taur – când faceți dragoste, învață-l pe iubitul tău să te țină cu o palmă de după gât și să te mângâie ușor. Sentimentul că te domină și că te vrea doar a lui va fi puternic și te va excita și mai tare. Fii sigură că și lui îi va plăcea mult această poziție.

Dacă el este Taur – uită de mângâierile tandre, pentru că îi plac jocurile mai incitante și mai dure. Mușcă-l ușor pe gât, trage-l de păr, dar ai grijă să nu doară prea tare !, și obligă-l să își lase capul pe spate, apoi sărută-l apăsat la baza gâtului. Dacă îi place și te încurajează, zgârie-l ușor cu unghiile pe ceafă, dar numai după ce ți-ai făcut manichiura și unghiile tale arată impecabil.

Stomacul, zona erogenă a Fecioarei

Se știe că zodia Fecioarei guvernează stomacul, iar pentru persoanele născute sub această zodie el reprezintă zona cea mai sensibilă și cel mai ușor de excitat. Dar pentru acest lucru, Fecioarele au nevoie de partide lungi de sex și de mângâieri foarte tandre.

Dacă tu ești Fecioară – învață-ți partenerul să îți ofere adevărata plăcere și să te mângâie delicat pe burtică, folosind mișcări circulare și prelungi, coborând apoi cât de jos… îl lasă imaginația. Vei vedea cât de ușor va fi apoi să atingă misteriosul punct G.

Dacă el este Fecioară – știi doar că drumul spre inima unui bărbat trece mai întâi prin stomac. Dar nu trebuie să îți pierzi timpul gătind o cină prea complicată pentru iubitul tău. Mai bine trântește-l în pat, sărută-l peste tot și mai ales pe burtă, masează-l ușor cu sânii și va fi în al nouălea cer.

Pielea și genunchii, zonele erogene ale Capricornilor

Într-adevăr, genunchii nu par a fi cele mai fierbinți zone ale corpului, dar pentru Capricorni au rolul hotărâtor în pat. Iar atingerile ușoare și senzuale, cu mâinile sau cu buzele, oriunde în altă parte unde pielea este mai sensibilă sunt jocul lor preferat.

Dacă tu ești Capricorn – îmbracă patul în lenjerie de satin fină și fluidă, îmbracă-te și tu în mătase și folosește tot felul de creme parfumate și strălucitoare să stimulezi pielea sensibilă din zonele cele mai fierbinți. Iubitul tău trebuie să învețe masajul erotic și, mai ales, să te mângâie în spatele genunchilor cu o pană sau cu o floare.

Dacă el este Capricorn – joacă-te cu el, leagă-l la ochi și mângâie-l peste tot cu o eșarfă fină din mătase. Amețește-l cu mișcări largi pe tot corpul și mai ales în zonele intime. Acordă o atenție specială pielii din spatele genunchilor, extrem de receptivă la săruturi prelungi!

sursa foto: 123rf.com