Se spune că zodiile de Apă, Racul, Scorpionul și Peștii, sunt cele mai sensibile și romantice din tot zodiacul. Pentru ele, emoțiile și afecțiunea sunt pe primul loc. Unii își ascund dragostea, dar alții fac paradă de sentimentele pe care le poartă persoanelor iubite. Dacă iubești un nativ din aceste zodii, iată cum îl poți cuceri în pat și ce dorințe ascunse are în intimitate!

Sânii și buzele, zonele erogene ale Racilor

Racii trăiesc senzații puternice dacă sunt sărutați îndelung și dacă sunt mângâiați cât mai provocator pe piept și pe sâni. De altfel, pieptul este punctul lor slab, mai ales al bărbaților.

Dacă tu ești Rac – ai nevoie de mai mult decât o simplă mângâiere pe sâni pentru a simți ceva cu totul special. Adu puțină miere sau cremă de ciocolată în dormitor și arată-i iubitului tău că pe sânii tăi este cea mai dulce. Provoacă-l să te sărute lung și apăsat și nu ezitați să vă jucați cu mierea și pe alte părți ale corpului chiar dacă veți continua partida de sex sub duș.

Dacă el este Rac – mângâie-l pe piept ușor, sărută-i sfârcurile și joacă-te cu o pană fină, să îl înnebunești de tot! Iar, pentru senzați tari, nu ezita să îl muști ușor, chiar dacă protestează. Un masaj pe piept cu ulei parfumat ar putea face din el cel mai înfocat amant.

Coapsele, zona erogenă a Scorpionilor

Scorpionul este recunoscut printre celelalte zodii drept cel mai sexi, cel mai pasional, dar și cel mai ascuns semn. E greu să îți dai seama că îi place în pat după numai câteva partide. Dar ține minte că zona lui sensibilă o reprezintă coapsele. Dacă tu ești Scorpion – îmbracă-te în cea mai fină și sexi lenjerie intimă, de culoarea prunei, și petrece-ți în jurul coapselor o fundă satinată neagră. Lasă-l pe iubitul tău să își ”dezlege” cadoul și folosește funda să îl legi la ochi. Roagă-l apoi să îți exploreze corpul și să te sărute peste tot cu ochii închiși. Jocul vă va distra pe amândoi, dar ai grijă să nu grăbești lucrurile…

Dacă el este Scorpion – ține cont că îi place la nebunie să îl mângâi și să âl tachinezi pe partea interioară a coapselor, până la linia lenjeriei intime. Masează-l de la genunchi în sus până în zonele cele mai sensibile, dar ai grijă să îl atingi foarte usor și mai rar între coapse, astfel încât să își dorească și mai mult mângâierile tale.

Picioarele, zona erogenă a Peștilor

Zodia Peștii guvernează partea inferioară a corpului, în special picioarele, de la coapse până la tălpi. Masajul și mângâierile pe picioare sunt stimultente puternice pentru Pești.

Dacă tu ești în Pești – spune-i iubitului cât de mult ți-ar plăcea seara un masaj la picioare, cu mângâieri și săruturi lungi, mai ales în adâncitura din spatele genunchilor. Folosește un ulei parfumat să îți maseze tălpile și să le plimbe ușor pe pieptul lui.

Dacă el este în Pești – fă-l fericit cu un masaj la tălpi și insistă în locul unde, conform regulilor presopuncturii, se află inima și organele genitale. După un masaj revigorant, cu atingeri profunde, folosește o pană sau chiar limba ta pentru a-i oferi alte plăceri, mai excitante.

sursa foto: 123rf.com