Umerii și brațele, zonele erogene ale Gemenilor

Nativii Gemeni sunt tot timpul în mișcare, tot timpul sub tensiune și pregătiți pentru orice. Rareori se relaxează, iar atunci au nevoie de mângâieri pe umeri și brațe. Ei dorm puțin, niciodată nu se odihnesc suficient și adoră să facă sex tocmai pentru a se relaxa.

Dacă tu ești născută în Gemeni – nervozitatea pe care o acumulezi peste zi se descarcă seara la o contra-partidă de sex. Învață-ți partenerul să devină un adevărat maestru al masajului erotic și să te mângâie anume de-a lungul brațelor – zona în care, fără să îți dai seama, se adună tot stresul. Lasă-te sedusă de atingerile lui, roagă-l să te sărute de-a lungul brațelor și să îți șoptească cuvinte dulci de dragoste. Începe joaca dezbracată, ca să îl poți seduce imediat.

Dacă el este în Gemeni – se excită foarte tare dacă îl săruți pe gât, pe umeri și apoi la îndoitura cotului, unde se întâlnesc mai multe puncte nervoase. Mângâie-l și mușcă-l ușor și șoptește-i în urechi cele mai mari fantezii erotice pe care ți le inspiră pasiunea lui!

Spatele și șoldurile, zonele erogene ale Balanței

Atingerile fine pe spate, pe șolduri și fese sunt deosebit de excitante pentru nativii Balanță. Dacă vrei să cucerești o Balanță definitiv, trebuie să începi fiecare partidă de sex cu mângâieri erotice cât mai fanteziste pe tot spatele, de la umeri, până la călcâie.

Dacă tu ești Balanță – îți place să alergi, să dansezi și să faci gimnastică pentru a-ți păstra fundulețul ferm și îmbietor. Seara, cea mai bună metodă de relaxare, înainte de a face dragoste, este un masaj cu ulei parfumat pe tot spatele. Roagă-l să te mângâie de sus în jos cu o floare sau o pană, cu mișcări fine, dar care produc un mic cutremur în zonele tale intime.

Dacă el este Balanță – în mod sigur este obsedat de fundulețul tău, dar și pentru el aceeași parte a corpului reprezintă un loc fierbinte. Oferă-i un masaj în această zona cu mâinile, dar mai ales cu sânii, insistând în punctele de la începe linia picioarelor.

Pieptul și gleznele, zonele erogene ale Vărsătorilor

Mângâierile ușoare care încep ca într-o joacă de la glezne, urcă pe picior în sus și se răspândesc fierbinți pe tot pieptul sunt un adevărat balsam erotic pentru Vărsători. Se spune că nativii acestei zodii sunt mai greu de excitat și trebuie să te străduiești mai mult să îi cucerești.

Dacă tu ești Vărsător – adori masajul în zona gleznelor și ar fi bine să îi împărtășești acest lucru iubitului tău. Roagă-l să te răsfețe în această zonă cu numeroase sărutări, mângâieri, cu ulei de masaj sau cu pudră parfumată. Iar apoi condu-i mâinile calde către sâni și orgasmul va fi foarte aproape!

Dacă el este Vărsător – trebuie să insiști să îl săruți cât mai mult pe piept, mai ales pe pectorali, dacă este un tip sportiv și mândru de corpul lui. Coboară apoi ușor către glezne, masează-l și mușcă-l la interiorul pulpelor și cuprinde-i în palme gleznele, să le încălzești.

sursa foto: 123rf.com