Sănătatea în luna iulie. Zodia Berbec

Te vei bucura de un sezon cald lipsit de griji în ceea ce priveşte starea ta de sănătate. Trebuie să fii atentă şi să te fereşti de curenţii de aer rece, deoarece problemele mai vechi cu sinusurile pot reapărea. Pe de altă parte, încearcă să petreci cât mai multe seri liniște în aer liber și să faci un sport de vară.

Zodia Taur și sănătatea în iulie

Vei avea o perioadă bună și echilibrată în ceea ce privește sănătatea. În cazul în care porţi ochelari de ceva vreme, nu uita să faci un control oftalmologic la începutul lunii. Vederea ta slăbeşte şi trebuie să o protejezi. Ai încredere în sfaturile medicului oftalmolog, pentru că avertismentele lui se pot adeveri peste câţiva ani.

Zodia Gemeni și sănătatea

Starea ta de sănătate se va îmbunătăţi simţitor în primele zile calde ale lunii iulie, mai ales dacă ai avut probleme serioase de sănătate în luna iunie. Dacă ai suferit o intervenţie chirurgicală şi urmezi un tratament costisitor, Saturn te va ajuta să te întremezi rapid și să să scapi de medicamente.

Sănătatea în luna iulie. Zodia Rac

Conjunctura astrală este favorabilă zodiei tale în luna iulie, când îl ai de partea ta pe Mercur, secondat de Luna nouă din data de 9 iulie. Mercur, aflat în armonie deplină cu zodia ta, poate accelera vindecarea unei afecţiuni mai puţin severe care afectează sistemul digestiv. Combină pastilele cu ceaiurile gastrice!

Zodia Leu și sănătatea

Zodia ta este vizitată de Venus în luna iulie, iar acest astru este benefic sănătății. Dacă ai avut o perioadă mai dificilă din punct de vedere al sănătăţii în luna iunie, aceasta se va încheia curând. În iulie vor fi puţine momentele în care nu te vei simţi bine, iar durerile de cap şi lipsa de energie pot fi puse pe seama programului aglomerat de la serviciu.

Fecioara și sănătatea în luna iulie

Nu trebuie să îți faci mari griji cu privire la sănătatea în luna iulie, dacă nu ai probleme cu greutatea. Cu toate veştile bune pe care le aduce Pluton, planeta sănătăţii tale, în sezonul cald al anului, nu este exclus să te accidentezi uşor la membrele superioare. Fii foarte atentă când manevrezi obiectele grele.

Balanța și sănătatea

Prima perioadă cu temperaturi ridicate a anului îţi provoacă iar migrene şi probleme cu tensiunea arterială. Încearcă să faci plimbări lungi în aer curat, cât mai des, şi nu uita că toate problemele de la serviciu trebuie să rămână la serviciu. Nu le aduce acasă, unde ar fi bine să te odihnești cât mai mult.

Scorpionul și starea de sănătate în iulie

În luna iulie te vei simţi mai bine, chiar dacă în zilele foarte calde pari lipsită de energie. Ar fi bine să repeţi controlul ginecologic anual la începutul verii şi să profiţi de orice moment de relaxare şi de odihnă. Încearcă plimbările cu bicicleta dimineața, pe răcoare, dacă vrei să slăbești rapid.

Zodia Săgetător și sănătatea

Veştile bune cu privire la sănătate ţin toată luna iulie! Casa Sănătăţii, din perspectiva zodiei tale, este o Casă puternică anul acesta şi este protejată de două planete cu efecte benefice. Începutul lunii iulie este cea mai indicată perioadă a anului pentru curele de slăbire sau pentru sport.

Zodia Capricorn și sănătatea în iulie

Te simți optimistă, ai multă energie în luna iulie și simți că vei putea schimba în bine obiceiurile mai puțin bune. Dacă vrei să slăbești, important este să stai de vorbă cu un nutriţionist pentru a adopta un nou regim alimentar. Este posibil să apară probleme minore de sănătate la sfârşitul lunii, care pot fi dureri la membrele inferioare uşor de tratat.  

Sănătatea în luna iulie și Vărsătorul

Acordă mai multă atenţie genunchilor, gleznelor şi articulaţiilor de la mâini. Sunt zonele cele mai sensibile în această perioadă, pentru că vei depune mai mult efort fizic şi vei neglija condiţiile de lucru. Dacă ai o constituție mai fragilă, evită totuși să ridici greutăți.

Zodia Pești și sănătatea

Începe o perioadă în care este posibil să se manifeste simptomele unei boli mai vechi, care ţi-a afectat rinichii. La primul semn, ia legătura cu medicul de familie sau cu specialistul care te-a tratat în trecut. Nu aştepta să vezi dacă durerile trec de la sine! Nu este exclus ca perioadele calde să mai provoace și amețeli sau vertij pe fondul dezhidratării.