Eclipsa de Soare din 14 decembrie se formează la Luna nouă care răsare în zodia Săgetătorului. Mercur se află și el în zodia Săgetătorului încă din data de 1 decembrie, iar Venus va intra în Săgetător pe data de 15 decembrie, la numai câteva ore după eclipsa de Soare.

O asemenea conjunctură astrală, completată de Marte din Berbec și de influența eclipsei de Lună din Gemeni care încă se simte din 30 noiembrie, va aduce săptămâna viitoare tot felul de evenimente, situații deosebite, propuneri, idei, proiecte noi, dar și finalizarea unor proiecte mai vechi.

Eclipsa de Soare din Săgetător, împreună cu Mercur în Săgetător, vor pune accentul pe comunicare, acțiune, proiecte, colaborări, călătorii scurte și parteneriate. În următoarele 10 – 14 zile, după data de 14 decembrie, deci până la Sărbătorile de iarnă, tot ceea ce vom face trebuie făcut în colaborare cu oamenii apropiați. Munca în echipă, fie la serviciu, fie acasă va avea cele mai bune rezultate.

Ce transmite eclipsa de Soare din 14 decembrie tuturor zodiilor

Berbec: Urmărește-ți visul cu orice preț și vei găsi conjunctura favorabilă de a ți-l împlini!

Taur: Ai grijă de bani, dar ai mai mare grijă de dragostea celor din jur și nu îi dezamăgi!

Gemeni: Pregătește-te să schimbi și să îmbunătățești cele mai importante relații din viața ta!

Rac: Fii cât mai generoasă cu oamenii care merită și nu lăsa pe nimeni să aștepte prea mult ajutorul tău!

Leu: Dragostea este acum în prim plan și trebuie să faci totul pentru a trăi cât mai frumos în viața de cuplu!

Fecioară: Ți-ar prinde bine să faci schimbări frumoase în locuință, înainte de Crăciun, și să te bucuri de mai mult confort.

Balanță: Se anunță câteva zile în care trebuie să comunici cu mai mulți oameni, cu prieteni și colegi și să pui la cale planuri noi.

Scorpion: Ești preocupat de bunurile tale, de banii adunați, de valorile familiei și vei discuta cu partenera de viață despre investiții de viitor.

Săgetător: Fii foarte atent ce decizii iei în ultimele zile din acest an, deoarece îți vor schimba viața, poate, pentru totdeauna!

Capricorn: Petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu și nu mai pierde timpul cu proiecte mărunte, din care nu obții satisfacții.

Vărsător: Acordă mai multă încredere oamenilor cu care muncești, deoarece proiectele lor pot fi de mare ajutor pentru cariera ta în următorul an.

Pești: Ești foarte atent la ceea ce se întâmplă în mediul tău profesional și ți-ar prinde bine să te gândești în ce direcție va merge cariera ta!