Eclipsa de Lună de Sfântul Andrei deschide iarna, deschide un nou sezon și marchează începutul unor schimbări mari, care se vor petrece treptat și cu care trebuie să ne acomodăm fiecare dintre noi.

În luna decembrie vor fi evenimente astrologice majore, astre mari vor trece din semnul Capricornului în semnul Vărsătorului și destinul multora dintre noi va cunoaște întorsături la care nu ne așteptăm.

Influența Eclipsei de Lună din 30 noiembrie se va resimți puternic până pe 6 decembrie și se poate extinde până la eclipsa de Soare din 14 decembrie.

Eclipsa de Lună de Sfântul Andrei și zodiile

Berbec: eclipsa de Lună de Sfântul Andrei marchează o perioadă în care Berbecii trebuie să comunice deschis și să negocieze mai mult cu cei din jur, fără să se impună.

Taur: nativii zodiei vor avea șansa să descopere o altă sursă de câștiguri, fie datorită unui șef, fie datorită partenerului de viață.

Gemeni: vor apărea șanse la care nu se așteaptă și persoane apropiate din viața Gemenilor vor provoca schimbări sau evenimente pe care ei nu le pot controla, dar vor fi de bun augur.

Rac: nativii zodiei trebuie să fie foarte atenți cu sănătatea lor, mai ales în condițiile de pandemie, să se ferească de alte persoane care pot fi contagioase.

Leu: nativii Lei vor avea multe de câștigat în relațiile intime, iar cei care au avut probleme în cuplu vor găsi o rezolvare mult mai ușoară decât sperau.

Fecioară: veștile bune aduse de Eclipsa de Lună de Sfântul Andrei sunt legate de bani, deoarece nativii acestei zodii vor fi răsplătiți în munca lor.

Balanță: nativii Balanțe au multe rapoarte și studii de făcut în această perioadă și trebuie să comunice de la distanță cu persoanele implicate în munca lor, dar vor avea succes!

Scorpion: nativii zodiei vor încheia cu bine o afacere sau un proiect important și se vor achita de datorii, mai ales de datoriile către prieteni.

Săgetător: nativii zodiei vor avea mici revelații despre lucrurile care le lipsesc și despre oamenii de care au nevoie în viața lor. Ei vor face cele mai bune alegeri în aceste zile.

Capricorn: nativii Capricorni vor avea parte de o perioadă prosperă, vor primi mai mulți bani și vor câștiga aprecierea unor oameni cu care vor colabora pe viitor.

Vărsător: pentru nativii acestei zodii, mesajul eclipsei este unul optimist și vor primi indicii despre ceea ce trebuie să realizeze pentru a fi cu adevărat fericiți.

Pești: eclipsa de Lună marchează un final fericit, pentru că Peștii vor reuși să încheie un proiect important și apoi să se ocupe liniștiți de perioada Sărbătorilor de iarnă.