Gemeni

Datorită aspectului favorabil pe care îl formează Mercur și Soarele în preajma Revelionului, pentru Gemeni vor fi zile foarte bune, mai ales din punct de vedere al câștigurilor. Anul acesta, vor reuși să se distreze, să petreacă și să se bucure de cadouri speciale, fără să cheltuiască prea mulți bani. Iar surpriza deosebită va veni din partea unei persoane care le datorează bani.

Leu

Nativii Lei se bucură acum de tranzitul lui Marte prin Săgetător și marea lor surpriză de Revelion poate fi o călătorie în străinătate sau pe meleaguri mai apropiate, unde se vor simți excelent și vor îmbina aventura cu pasiunea.

Zodiile norocoase de Revelion

Fecioară

Tranzitul lui Mercur prin Capricorn este de bun augur pentru nativii din zodia Fecioarei care se bucură de o perioadă prosperă la final de an. Dar cea mai mare bucurie pentru ei este să fie alături de oamenii care îi apreciază și care îi iubesc. Mulți nativi vor reuși să se întâlnească cu membrii familiei plecați departe.

Capricorn

Printre zodiile norocoase de Revelion, Capricornul poate sta în frunte, deoarece întreaga conjunctură astrală este dominantă pentru acest semn astral. Iar eclipsa de Lună și Soarele vor aduce multă dragoste în calea acestei zodii. Marea surpriză pentru mulți dintre nativi va fi să găsească sau să regăsească iubirea acolo unde nu se mai așteptau.

Pești

Nativii Pești vor fi norocoși de Revelion datorită Lunii care ajunge în zodia lor după data de 30 decembrie. În contextul astral al sfârșitului de an, Luna favorizează nu doar dragostea, dar și călătoriile romantice sau evenimentele de familie foarte fericite. Astfel că nativii Pești pot avea parte de toate odată de Revelion și de clipe de împlinire deplină.