Aproape toată lumea stă prost cu banii în a doua jumătate a lunii ianuarie. Nu degeaba sociologii spun că este cea mai pesimistă perioadă a anului. Iar astrologii ne-au anunțat deja că ne așteaptă și o eclipsă de Lună dificilă, care va aduce o mulțime de probleme în ultimele zile de ianuarie. Dar există câteva zodii care o vor duce mai bine și care fac bani albi pentru zilele negre.

Zodii care fac bani în ianuarie

Rac

Nativii acestei zodii, și în special femeile Rac, se numără printre norocoșii lunii ianuarie, care pot găsi un loc de muncă mai bine plătit. În curând, o bună parte dintre Racii care vor să facă o schimbare în carieră vor avea parte de vești bune și  vor primi și un salariu mai bun.

Balanța

Balanțele știu să profite de fiecare ocazie și nu vor rata să mai adune niște bani în ianuarie. Vor reuși să recupereze banii împrumutați pe la prieteni, dar cel mai important este că vor profita de o șansă nouă în carieră și vor ajunge pe un post mai bine plătit. Dar norocul nu le pică din cer. Trebuie să facă un compromis pentru a fi avansate.

Zodii care fac bani în ianuarie

Săgetător

Se apropie o eclipsă de Lună în zodia Leului, astfel că toate semnele de Foc vor fi profunde afectate. Dacă Leul sau Berbecul pot avea de pierdut, Săgetătorul este mai norocos în ceea ce privește câștigurile. Nativii Săgetători sunt primii din acest an care fac bani gândindu-se de la o afacere profitabilă.

Pești

În zilele anterioare clipsei de Lună plină, nativilor Pești le merge de minune. Vor lua decizii noi și se vor adapta la schimbări care fac bani, pentru că vor știi să se apropie de oamenii care provoacă schimbările. Poate fi vorba de șefii lor, care demarează o afacere nouă sau de rude care știu să valorifice o moștenire.