Va fi o perioadă dificilă pentru toate zodiile în iarna 2020 – 2021. Eclipsa de Soare din 14 decembrie, încleștarea titanilor Jupiter și Uranus din ianuarie și retrogradarea lui Mercur, tot din luna ianuarie 2021, vor fi marile momente astrale care vor modela societatea, oamenii și schimbările majore.

Pandemia cu care ne confruntăm deja de un an va rămâne o problemă acută, deși se vor găsi soluții locale, cu efecte imediate, dar pe termen scurt, în luna februarie. Mulți nativi vor rămâne în expectativă și vor lua cea mai bună decizie. Unii vor încerca să riște, dar dacă aleg momentul potrivit, vor avea de câștigat! Dar iată ce momente cheie trebuie să rețină fiecare zodie pentru a se pregăti din timp!

Zodia Berbec și momentele cheie din sezonul rece

14 decembrie: eclipsa de Soare din zodia Săgetătorului va avea un impact deosebit asupra zodiei tale și te poți aștepta la tot felul de evenimente. Surprize foarte mari poți avea în carieră, dacă ești dispus să faci un sacrificiu și să lucrezi departe de casă.

28 ianuarie: Luna plină din zodia Leului te poate ajuta să închei cu bine o situație mai dificilă care se prelungește din anul 2020 și să treci peste un obstacol greu.  

Taurul și momentele cheie din sezonul rece

15 decembrie: Venus, astrul guvernator al zodiei tale, va intra în zodia Săgetătorului de unde va avea o influență foarte bună asupra semnului tău astral. Ea va rămâne în Săgetător până pe 8 ianuarie și va marca o perioadă cu multe împliniri.

6 ianuarie: Marte va intra în zodia ta unde va rămâne tot restul sezonului rece, până pe 3 martie. Te poți așteapta la orice din partea acestui astru care aduce uneori dezechilibre.

Zodiile și iarna 2020 – 2021. Momentele cheie pentru Gemeni

1 decembrie: Mercur își va începe tranzitul prin semnul Săgetătorului și arată că zodia ta poate avea o perioadă plină de evenimente neprevăzute. Dacă vrei să schimbi lucrurile în viața ta, poți avea o perioadă favorabilă, dar trebuie să te aștepți și la complicații.

19 februarie: Luna va fi în zodia ta timp de trei zile și te obligă să iei câteva decizii legate de familie și de viitorul copiilor, deși nu ai vrea deloc să grăbești lucrurile.

Zodia Rac și momentele cheie din sezonul rece

29 decembrie: va fi Lună plină în zodia ta, chiar la final de an, înainte de Revelion, iar influența ei va fi plină de energie pozitivă. Vor fi multe surprize frumoase pentru zodia ta în ultimele zile ale anului.

25 februarie: Venus va intra în semnul Peștilor și aduce pentru zodia Rac o perioadă de prosperitate, bună înțelegere și împliniri în familie. Ultimele zile de iarnă sunt fericite!

Momentele cheie din sezonul rece pentru Lei

14 decembrie: Eclipsa totală de Soare din Săgetător va afecta profund zodia ta și va schimba planurile pe care le aveai, poate, pentru sfârșitul acestui an. Te poți aștepta la diverse situații imprevizibile, inclusiv legate de locul tău de muncă.

28 ianuarie: Luna plină intră în zodia ta și domină cu energia ei puternică ultimele zile de ianuarie. Este o perioadă prosperă și arată că vei face economii consistente în aceste zile, iar bugetul familiei va fi mai mare decât de obicei.

Momentele cheie din sezonul rece pentru zodia Fecioară

20 decembrie: începe tranzitul lui Mercur prin Capricorn și vei avea parte de o perioadă foarte bună în familie, din toate punctele de vedere. Chiar dacă nu călătorești departe de casă, chiar dacă nu îți cumperi cine știe ce lucruri scumpe, ultimele zile din anul 2020 vor fi fericite.

30 ianuarie: Mercur va fi retrograd în Vărsător până pe 20 februarie și va marca o perioadă în care trebuie să fii foarte atentă cu tot ceea ce înseamnă planurile de cuplu și economiile familiei.

Zodiile în iarna 2020 – 2021. Momentele cheie pentru Balanțe

15 decembrie: intrarea lui Venus în Săgetător, imediat după eclipsa de Soare tot din Săgetător, pare să aducă o perioadă mai tensionată și pentru zodia ta. Trebuie să fii atentă la ceea ce se întâmplă la serviciu, la oportunități, dar și la riscul de a pierde ceea ce ai.

19 ianuarie: intrarea Soarelui în Vărsător va aduce o perioadă bună și pentru zodia, deoarece Balanța va primi mai multă energie și dinamism. Începe o perioadă cu noi proiecte.

Momentele cheie din sezonul rece pentru Scorpioni

21 decembrie: conjuncția dintre Jupiter și Saturn va fi de bun augur pentru zodia ta și va marca o perioadă mai lungă cu zile frumoase în familie. Ea vine la timp pentru Sărbătorile de iarnă care trebuie să îți aducă satisfacții anul acesta.

6 ianuarie: începe tranzitul lui Marte prin semnul de Pământ al Taurului și va marca o perioadă lungă de stabilitate în viața ta. Nu se anunță schimbări care să te îngrijoreze.

Săgetătorul și Momentele cheie din sezonul rece

14 decembrie: va fi Lună nouă și eclipsă de Soare în Săgetător, în timp ce Mercur deja traversează zodia ta. Nu va fi deloc o perioadă ușoară cu o asemenea influență astrală plină de energii contradictorii.

17 ianuarie: Jupiter și Uranus formează o cuadratură care poate fi dificilă pentru zodia ta, dacă te implici în situații necunoscute și îți asumi riscuri prea mari pentru puterile tale.

Capricornul și Momentele cheie din sezonul rece

20 decembrie: Mercur intră în zodia ta, într-o conjunctură benefică, alături de Soare, și influențează pozitiv câștigurile, relațiile profesionale, recunoașterea meritelor, dar și tot ceea ce ține de investiții.

13 ianuarie: Va fi Luna nouă în Capricorn, după ce și Venus a ajuns în zodia ta. Chiar dacă este o zi de 13, pentru tine va fi una norocoasă, cu vești extraordinare.

Momentele cheie din sezonul rece pentru Vărsători

19 decembrie: Jupiter intră în zodia ta și vine cu vești foarte bune la final de an, cu recompense, cu bucurii, dar și cu zile pline de pasiune. El va susține relația de cuplu sau va încuraja o relație nouă, dacă ești singură.

1 februarie: Venus va tranzita Vărsătorul și va combate influența mai puțin bună a lui Mercur retrograd din această perioadă. Marile probleme vor fi cu siguranță mai mici.

Momentele cheie din sezonul rece pentru Pești

29 decembrie: Luna plină din Rac va aduce o perioadă deosebit de frumoasă pentru zodia ta, la final de an. Te vei bucura de dragoste și de o veste atât de fericită, că îți va schimba viața pentru totdeauna.

25 februarie: zodia ta va fi vizitată de Venus care începe să aducă mici schimbări și te provoacă să te gândești la o nouă direcție și la planuri noi pentru următorul sezon.