Capul, zona erogenă a Berbecilor

Berbecii au o imaginație bogată și visează cu ochii deschiși, chiar și atunci când fac dragoste. Ei se excită mai degrabă de la ceea ce văd în imaginația lor, decât de la ceea ce le oferă partenerii lor în pat.

Dacă tu ești Berbec – ai mare nevoie și de un orgasm mental pentru a simți plăcerea deplină. Când te relaxezi și se apropie momentul culminant, imaginează-ți că faceți dragoste într-un cadru exotic și plin de erotism, închide ochii și senzația de plăcere va fi mult mai intensă. Imaginația te va face să te simți în al nouălea cer.

Dacă el este Berbec – misiunea ta în pat este aceea de a-i stimula dorința și pasiunea. Șoptește-i la ureche fanteziile tale erotice în timp ce faceți dragoste și fă-l să se îndrăgostească iremediabil de vocea ta senzuală. Va deveni dependent de vocea ta și te va dori intens ori de câte ori o va auzi, chiar și la telefon. Șoptește-i vorbe dulci în pat și nu uita să îl lauzi cât de bun amant este.

Spatele, zona erogenă a Leilor

Leul guvernează coloana vertebrala și tot spatele, de aceea zona aceasta este încărcată de stimuli erotici. În pat, atingerile pe spate îl fac să vibreze și să te dorească plin de pasiune.

Dacă tu ești Leu – surprinzător, energia ta sexuala nu sporește în «zona bikinilor», ci la baza coloanei vertebrale. Învață-ți iubitul să te sărute chiar în gropițele de la baza coloanei și să te maseze ușor cu degetele de-a lungul spatelui, până sus la ceafă.

Dacă el este Leu – ține minte că spatele lui are senzori puternici, dar este punctul lui slab. Atinge-l și mângîie-l nu numai mainile, ci și cu gura sau cu sânii. Masează-l cu mișcări lungi și apăsate, coboară de-a lungul coapselor, iar, la final, flutură-ți părul pe spatele lui… senzațiile sunt «ucigătoare»!

Șoldurile, zona erogenă a Săgetătorilor

Surprinzător, dar nu pieptul și nici gâtul nu sunt zonele erogene ale Săgetătorilor, ci șoldurile. Iar senzațiile puternice le resimt în această zonă mai ales când fac dragoste cu cineva de care sunt de-a dreptul îndrăgostiți.

Dacă tu ești Săgetător – când faceți dragoste, condu mâinile partenerului tău de-a lungul coapselor spre mijlocul stomacului și cere-i să te sărute pe șolduri. Orgasmul va fi mai intens si mai lung…

Dacă el este Săgetător – îi place la nebunie să îl strângi tare între coapsele tale și să își simtă șoldurile presate de pasiunea ta fierbinte. Masează-l pe spate și apoi prelung pe șolduri, cu mișcări circulare, și folosește un ulei foarte aromat. Nimic nu îi place mai mult decât corpul tău cald și parfumul îmbietor care îi cuprinde tot trupul!

sursa foto: 123rf.com