Zilele norocoase pentru Șobolan: 4, 13 și 30

Nativii Șobolan născuți în data de 4  sunt inteligenți, studioși și vor face carieră. Vor avea mulți copii și o bătrânețe prosperă și liniștită. Dacă sunt născuți pe 13, sunt norocoși în carieră și vor avea parte de viață lungă și de sănătate. Dacă ziua nașterii este 30, vor fi apreciați, vor face mult bine celor din jur și vor avea parte de fericire toată viața.

Zilele norocoase pentru Bou: 15 și 27

Data de 15 este norocoasă pentru nativii Boi, care vor fi protejați în timpuri grele și care vor avea o situație materială bună toată viața lor. Pentru nativii născuți pe 27, zodiile chinezești promit o carieră cinstită și recompense financiare, un partener de viață fidel și fericire în dragoste.

Zilele norocoase pentru Tigru: 16 și 25

Nativii Tigri născuți pe 16 vor avea parte de o viață plină și colorată, vor avea mai multe legături sentimentale și o mulțime de satisfacții în carieră. Pentru Tigrii născuți pe 25, soarta prevede succese profesionale și o familie numeroasă, cu mulți copii și nepoți.

Zilele norocoase pentru Iepure: 26, 21 și 29

Iepurii născuți pe 26 sunt inteligenți și descurcăreți, vor reuși să urce pe scara socială și să ducă o viață lipsită de griji. Pentru nativii născuți pe 21, astrele prevăd avantaje mari în plan profesional și o căsătorie care le va aduce numai beneficii. Dacă ziua nașterii este 29, nativii Iepuri vor avea șansa să devină oameni de afaceri prosperi.

Zilele norocoase pentru Dragon: 1 și 18

Dragonii născuți pe data de 1 au șanse foarte mari să ajungă personalități și lideri politici, iar cei născuți pe data de 18 sunt înzestrați cu o inteligență ascuțită și vor realiza lucruri ieșite din comun în folosul comunității.

Zilele norocoase pentru Șarpe: 3 și 23

Pentru nativii Șarpe născuți pe data de 1, viața are multe evenimente fericite, iar planurile lor de viitor se vor împlini așa cum își doresc. La fel de norocoși sunt și Șerpii născuți pe 23, care sunt deosebit de inteligenți și înțelepți și vor știi să culeagă doar lucrurile bune din viața lor.

Zilele norocoase pentru Cal: 5 și 20

Cei născuți pe data de 5 în anii Calului sunt inventivi și creativi și vor avea parte de o carieră bănoasă, chiar dacă vor munci foarte mult. Iar nativii Cai născuți pe 20 sunt cu adevărat binecuvântați, pentru că rareori vor trece prin momente grele și vor avea o viață de familie fericită.

Zilele norocoase pentru Capră: 7 și 19

Persoanele care au venit pe lume în anii Caprei și în zilele de 7 sunt printre cele mai norocoase din tre toate zodiile chinezești. Sunt înțelepte, știu să exploateze toate șansele ivite și vor avea parte de prosperitate. Iar nativii Capră născuți pe 19 sunt deosebit de talentați și vor avea parte de recunoaștere în mediul lor profesional.

Zilele norocoase pentru Maimuță: 14 și 28

Ajutați de familie și de protectorii mai în vârstă, nativii Maimuță născuți pe data de 14 vor duce vieți liniștite și vor avea parte de bunăstare. Iar cei născuți în zilele de 28 sunt capabili să urce pe scara socială și să ajungă în posturi foarte bine plătite.

Zilele norocoase pentru Cocoș: 4 și 22

Nativii Cocoși care au venit pe lume în data de 4 vor ajunge faimoși sau se vor bucura de o reputație fără pată încă din tinerețe. Cei născuți pe 22 sunt înzestrați cu simțul afacerilor și vor știi să facă bani din tot felul de nimicuri.

Zilele norocoase pentru Câine: 6 și 25

Cel mai mare dar pe care îl oferă destinul nativilor Câine născuți pe data de 6 este sănătatea. Sunt persoane viguroase și longevive, care se vor bucura și de prosperitate în a doua parte a vieții. Câinii născuți pe 25 vor fi respectați și admirați de cei din jur, vor avea o familie frumoasă și multe evenimente fericite.

Zilele norocoase pentru Mistreț: 17 și 24

Mistreții care as-au născut pe 17 sunt persoane ieșite din comun, deosebit de inteligente și uneori înzestrate cu talente deosebite. Datorită curajului lor, vor profita din plin de orice aventură sau ofertă a vieții. Iar cei născuți pe 24 sunt deosebit de competenți și vor fi mereu cu un pas înaintea altora, și în carieră, și în viața socială.

Citește și ce prevede horoscopul chinezesc pentru Anul Câinelui!

sursa foto: 123rf.com