Zodiile care nu iartă nimic și țin minte când cineva greșește față de ele pot fi foarte răzbunătoare. Trebuie să te porți întotdeauna cu mănuși sau să ai argumente atât de solide, încât să nu te poată atinge răzbunarea lor.

Taurii, încăpățânați

Dacă ai greșit cu ceva față de un Taur, să nu te aștepți niciodată să uite sau să te ierte. Oricât de mică ar fi greșeala, Taurii nu pot trece peste ea. Te vor ține minte și te vor taxa mai târziu, în funcție de interesele lor, dacă vor să obțină ceva de la tine. Sunt capabil de șantaj, mai ales emoțional, pentru nativii Tauri știu că cel mai sensibil punct al unui om este totuși inima.

Capricornii, prea reci

Nativii zodiei nu te iartă. Pur și simplu nu sunt capabili să înțeleagă de ce ai greșit și care au fost motivele pentru care ai luat o decizie care nu le convine. Este posibil, o vreme, să mai aibă o relație de amiciție cu tine, numai dacă au nevoie de ceva… altfel, nu iartă nimic! Capricornii sunt destul de reci și de pragmatici, iar dacă au pierdut din cauza ta ceva de valoare, vor face tot posibilul să plătești cu vârf și îndesat.

Scorpionii, prea răzbunători

Iartă numai dacă iubesc foarte mult, deși puterea sentimentelor lor se va diminua considerabil. Dacă pot ierta, uneori, persoana iubită sau propriul copil, nu vor ierta niciodată un străin, pe cineva din afara familiei. Ba chiar vor încerca să se răzbune! Trebuie să știi că Scorpionii sunt maeștrii zodiacului când vine vorba de răzbunare și că sunt capabil să își bată joc de cineva care le-a greșit, fără să le pese de circumstanțele atenuante.

foto: 123rf.com